Gegegerda Abikokk 2009-04-05 13:41:12 |
Nipiraamatu aprillikuises numbris on samuti vahvaid ideid munade kaunistamiseks! www.gegegerda.blogspot.com |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-04-09 12:55:12 |
Gegegerda:
Nipiraamatu aprillikuises numbris on samuti vahvaid ideid munade kaunistamiseks! Gegegerda, äkki Sa lühidalt kirjeldad neid ideid? Ma seda Nipiraamatut ei ole ostnud. Mõtlesin siin just, et kas meil on kodus mõni vana padjapüür vms, mida saaks ribastada ja kaunistatud munadele keetmise ajaks ümber mässida. Ei meenunud. Ja siis lugesin siit soovitust samal eesmärgil munad hoopis fooliumisse keerata. Kaval, ka pole :) |
|
Tiina Abikokk 2009-04-09 12:59:40 |
Aga mune võib ka suka sisse toppida - lõigata vanadel sukkpükstel sääred ära või siis põlvikusse. Niimoodi, et muna (sibulakoored ümber) sisse, sõlm vahele, järgmine muna - tekib siuke munatoru - ja keema. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Ullike Abikokk 2009-04-09 13:18:45 |
Tiina:
Aga mune võib ka suka sisse toppida - lõigata vanadel sukkpükstel sääred ära või siis põlvikusse. Niimoodi, et muna (sibulakoored ümber) sisse, sõlm vahele, järgmine muna - tekib siuke munatoru - ja keema. Tiina! See on küll super hea idee - mul juba oligi tõsine mure, et no pole enam vanu kaltse ja ei tahaks nagu asjalikke riideid lõikama hakata. Tänud, et ummikust välja aitasid - no ei tulnud ise nii lihtsa asja peale. Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-04-09 13:38:35 |
Tiina:
Tean, Tiina, tean. Aga pole ka katkist sukka (no ei tule augustis jooksva silmaga sukka ära visates meelde, et kevadel võib vaja minna) :)
Aga mune võib ka suka sisse toppida - lõigata vanadel sukkpükstel sääred ära või siis põlvikusse. Niimoodi, et muna (sibulakoored ümber) sisse, sõlm vahele, järgmine muna - tekib siuke munatoru - ja keema. |
|
Kuuki Kokaõpilane 2009-04-09 17:36:58 |
Nii palju armsaid ja vahvaid ideid :) Eriti rõõmsaks teeb see, et värvite looduslike materjalidega, mitte igasuguste x-lakkidega. Kindlasti proovin Tripsakase külmutatud mustikate nippi, millest ma eriti vaimustusin. Ilusaid pühi kõigile! | |
Tripsakas Abikokk 2009-04-10 23:29:40 |
Suka-ja sokijutu vahele, et kõlbavad ka igasugu üksikuks jäänud laste sokid! Munad koos lisanditega soki sees keema ja valmis! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-04-11 23:13:16 |
Lihtsalt remargi korras: eile müüdi Tallinna Keskturul mitmes letis kilekotikestega sibulakoori. 5 krooni pakk :) Mina värvisingi sibulakoortega mune (ei pidanud ostma neid siiski, endal oli olemas), keerasin õhukesse fooliumisse. Siin paar töövõtet: Tulemuseks sellised kenad sibulamunad: Kristjan värvis safrani, mate ja matchaga, aga eks ta räägi sellest ise... |
|
Kristjan Abikokk 2009-04-12 08:01:31 |
Neil pühil sai jätkatud looduslike värvide teemat ja edasiarendatud mate teega värvitud muna. Lehemotiiv on marliga muna ümber seotud siledalehelisest petersellilehest. Mate muna toetavad safranimunad. |
|
Ragne Abikokk 2009-04-12 10:53:05 |
See Kristjani petersellilehega muna on üle kõige. Väga kena! | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |