Nami-nami kokandusteemalised artiklid, retseptid ja fotod mujal

Seenekas
Abikokk
2011-01-23 17:18:48
Pille, mina avastasin ühel päeval, et mulle meeldib kokasaadetes vaadata mõõdukalt prisket kokkajat rohkem kui luidrat. Mis ei tähenda, et ma kõhna koka kokkamisest ja temast üldse halvemini mõtleks. Lihtsalt tundus nii ja kuidagi usaldusväärsem. Seega kuu peale need kehakaalujutud! Ma ausalt öeldes oma vanuse ja 177 cm pikkuse juures ei tahaks enam 52 kg kaaluda. Palju olulisem on olla õnnelik :D:D. Kui veel kommentaatoritest rääkida, siis üks tõeline pärl on "ma ei oskagi seda kommenteerida"- nimeline postitus komentaariumis. No mida imet siis seda oma oskamatust sinna kirjutada???
Oliivipuu
Abikokk
2011-01-23 19:08:18
Vabandan, et arvamust avaldan, kuid kehakaal ei ole kunagi inimese juures peamine. Kuid on ikka usaldusväärne küll, kui kokk on veidi kurvilisema kehaehitusega.Siis tundub, et talle endale maitsevad ka tema toidud. Kreekas ei reklaami näiteks TV-s kõhnad inimesed koduseid puhastusvahendeid, sest veidi kurvilisemad pereemad on kodusemad ja tekitavad inimestes usaldust, et nad ise ka ikka kasutavad neid, mida reklaamivad.Ei mõtle ainult välimuse peale vaid elus on palju muid väärtusi, mida eelistada, näiteks kokkamine! - perele süüa teha! Kuid kui inimesed on ilma kurvideta, ka see on kena! Erinevus rikastab!
Elis
Abikokk
2011-01-23 23:30:56
Need netikommentaatorid on teinekord nii õelad ja julmad,et päris hirmus hakkab kohe. Nad ei mõtle absoluutselt, et nad kellegile teisele oma sõnadega haiget ka teha võivad. Kurb. Aga selle peenikese ja paksu teema koha pealt: minu arvates on peenikesele inimesele tema kehakaalu kommenteerimine sama inetu, kui suuremale. Inimesed ja kehad on erinevad ja vastavalt sellele peavad nad pidevalt ka oma kehakaaluga erinevaid võitlusi maha pidama. Kes tahab vähemaks, kes rohkemaks- see pole koht, kus teisi arvustada.
Mari-Liis
Abikokk
2011-01-24 09:33:47
Ma nüüd läksin kohe artikli juurde vaatama, et mida need õelusehunnikutest anonüümsed kommentaatorid seal jälle kobisevad. Aga polegi ju muud kui üks tobe ja teine üdini positiivne kommentaar. Seega on ju veel väga hästi läinud :D Loomulikult on inetu kommenteerida teiste kehakaalu, ükskõik, kas siis peetakse kedagi üle- või alakaaluliseks. Kui avalikes veebiväljaannetes midagi ilmutada, tuleb ilmselt Eestis paratamatult selliste õelate ja kadedatega arvestada ja paks :P nahk ikka seljas hoida. :)

Siit nurgast ja sealt nurgast

Tullia
Abikokk
2011-01-24 09:41:00
Elis:
Need netikommentaatorid on teinekord nii õelad ja julmad,et päris hirmus hakkab kohe. Nad ei mõtle absoluutselt, et nad kellegile teisele oma sõnadega haiget ka teha võivad. Kurb. Aga selle peenikese ja paksu teema koha pealt: minu arvates on peenikesele inimesele tema kehakaalu kommenteerimine sama inetu, kui suuremale. Inimesed ja kehad on erinevad ja vastavalt sellele peavad nad pidevalt ka oma kehakaaluga erinevaid võitlusi maha pidama. Kes tahab vähemaks, kes rohkemaks- see pole koht, kus teisi arvustada.
Nõustun igati Elisega. Nii üht kui teist pidi pole kena kommenteerida. Esimese lapse kõrvalt tööle naastes "saavutasin tippkaalu" ja töötervishoiu arst pidas vajalikuks küsida, kas mind on juba lapsena näljutatud :o Pille on igatahes igati vahva ja tubli inimene! Jõudu Sulle!

Tullia jutukesed

Kiilike
Abikokk
2011-02-03 11:27:02
Oh kui tore artikkel oli tänases Maakodus :) Vaatasin ajakirja tagant ettepoole ja esimese pildi juures st artikli viimase pildi juures siis tundus midagi tuttavat olevat - ja kui tore oli siis tõdeda et olen isegi uudistanud seda aeda. Kas tõesti oli niipalju erinevaid tomateid Sul kasvamas? Ja mis on need sordid mis sel aastal ka tee kasvuhoonesse/peenrasse jõuavad?

kiilikese köögikatsetused

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-03 12:19:42
Kiilike:
Oh kui tore artikkel oli tänases Maakodus :) Vaatasin ajakirja tagant ettepoole ja esimese pildi juures st artikli viimase pildi juures siis tundus midagi tuttavat olevat - ja kui tore oli siis tõdeda et olen isegi uudistanud seda aeda. Kas tõesti oli niipalju erinevaid tomateid Sul kasvamas? Ja mis on need sordid mis sel aastal ka tee kasvuhoonesse/peenrasse jõuavad?
Oi, unustasin tõesti öelda, et veebruarikuu ajakirjas MAAKODU kirjutab Kaja Kurg ühe kirgliku koka köögiviljaaiast. Tomatisordid, mis kindlasti uuesti kasvama lähevad, on artiklis kenasti kirjas. Tänavu ilmselt vähem sorte, kui mullu :) Artikkel veebis. Peakski 2011. a. aiateema siin foorumis avama vist :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Seenekas
Abikokk
2011-02-03 19:59:12
Pille:
Kiilike:
Oi, unustasin tõesti öelda, et veebruarikuu ajakirjas MAAKODU kirjutab Kaja Kurg ühe kirgliku koka köögiviljaaiast. Tomatisordid, mis kindlasti uuesti kasvama lähevad, on artiklis kenasti kirjas. Tänavu ilmselt vähem sorte, kui mullu :) Peakski 2011. a. aiateema siin foorumis avama vist :)
Käpp
Zapxpxau
Abikokk
2011-02-03 20:14:54
Ütlesin just vanaemale hommikul, et peab idanduskarbid välja otsima :D

Zap*

ErleS
Abikokk
2011-02-04 20:29:48
Pille:
Kiilike:
Oi, unustasin tõesti öelda, et veebruarikuu ajakirjas MAAKODU kirjutab Kaja Kurg ühe kirgliku koka köögiviljaaiast. Tomatisordid, mis kindlasti uuesti kasvama lähevad, on artiklis kenasti kirjas. Tänavu ilmselt vähem sorte, kui mullu :) Peakski 2011. a. aiateema siin foorumis avama vist :)
Lugesin ka täna seda artiklit, väga hea lugemine oli. Tore oli lugeda, kuidas aeda planeerisite ja kuidas see kujunenud on, mida ja miks seal kasvatate, ebaõnnestumistest jne. Loos oli juttu, et plaanid sel aastal kasvatada rohkem söödavaid lilli. Ehk reedad meile ka, millised lilled süüa passivad ja mida külvata plaanid ;) Samuti tekitasid huvi prantsuse estragoni vastu. Kust sa ta Helsingist leidsid? Kokkuvõttes tahan kiita, et väga mõnus aed on sul, Pille :)
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>