Tullia Abikokk 2011-05-16 11:15:40 |
12. mai Maalehe nõuandelisas Targu Talita oli Pille pilt ja kolm surimi retsepti. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-05-17 22:05:12 |
Tullia:
Suur aitäh vihje eest, Tullia! Mul nüüd ka see leht olemas :)
12. mai Maalehe nõuandelisas Targu Talita oli Pille pilt ja kolm surimi retsepti. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-06-08 21:08:37 |
Rääkisin täna jälle Vikerraadio saates Mis mõttes?. Teemaks olid jäätised ja õnneks oli tegemist telefoniintervjuuga - istusin oma mõnusal terrassil varjus, limpsisin karkademorssi ja rääkisin suvistest jäätistest :) | |
Fre Abikokk 2011-06-08 22:28:14 |
Pille:
Ma sattusin poole pealt kuulama (Hapukoore jäätis????????) ja ei tundnud Sind kohe hääle järgi ära, sain nats mõistatada et kellele veel minu lemmikjäätis maitseb .... Rääkisin täna jälle Vikerraadio saates Mis mõttes?. Teemaks olid jäätised ja õnneks oli tegemist telefoniintervjuuga - istusin oma mõnusal terrassil varjus, limpsisin karkademorssi ja rääkisin suvistest jäätistest :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-06-08 22:44:49 |
Fre:
Ma vist hakkan homme seda maasika-hapukoorejäätist jälle tegema :)
Pille:
Ma sattusin poole pealt kuulama (Hapukoore jäätis????????) ja ei tundnud Sind kohe hääle järgi ära, sain nats mõistatada et kellele veel minu lemmikjäätis maitseb ....Rääkisin täna jälle Vikerraadio saates Mis mõttes?. Teemaks olid jäätised ja õnneks oli tegemist telefoniintervjuuga - istusin oma mõnusal terrassil varjus, limpsisin karkademorssi ja rääkisin suvistest jäätistest :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-06-18 21:49:13 |
Tänases Postimehes oli 2 hästi suvist retsepti: Kerget kodujuustust. Tegelikult oli retseptil sissejuhatus ka, aga need, kes on me ajalehtede rõõmuks kirjutanud, teavad, et on sellised asjad nagu ruumipuudus ja reklaamipind ja viimase hetke suured ja ootamatud muudatused :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-17 20:49:20 |
Neljapäevases Õhtulehes oli suhkruartikkel, mida "ilustas" foto tikrimoosi keetvast minust. (Fotograaf Joosep ei oleks küll tohtinud mind altpoolt pildistada, aga noh ...) Eilses Postimehe Arteris oli aga minu järjekordne veerulugu: Mõnusalt marjane suvepuding. Retsept ka siinsamas. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-19 22:46:03 |
Me tegime vahepeal ühe videoretsepti-retseptivideo sellest, kuidas 60 sekundiga majoneesi teha saab, kui ained kodus olemas ja saumikser kapisahtlis. Näha saab kas Blip.tv või YouTube lehel. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-13 16:47:19 |
Eilses Postimehes oli taas üks retsept: Lätlaste auoks strooganovi. Vahepealsed retseptiviited on veel lisamisel :) | |
Triin Abikokk 2011-11-14 10:38:36 |
Pille:
See on küll tore, kahju, et ei saa kohe minna koju tegema. Ma ükskord proovisin ja ei õnnestunud. Sellist totaalset ebaõnnestumist tuleb mul harva ette. Aga nüüd proovin uuesti, see tundus tõesti lihtne. Me tegime vahepeal ühe videoretsepti-retseptivideo sellest, kuidas 60 sekundiga majoneesi teha saab, kui ained kodus olemas ja saumikser kapisahtlis. Näha saab kas Blip.tv või YouTube lehel. http://farm7.static.flickr.com/6007/5926017702_4fc912b51f_m.jpg |
|
<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 > >> |