h_s Kokaõpilane 2011-01-27 21:20:02 |
Kairi5000:
Kus selliseid naturaalseid värve müüakse? Ja kas see kõrvalmaitse, mis neist tekib, on halb?
Mahladega värvides tundus mulle, et marjade hapusus muutis niisama magusa martsipani isegi maitsvamaks. Porgand oli ka ok, aga peet ja spinat andsid minu meelest natuke kummalised kõrvalmaitsed, seetõttu tervet torti ma sääraselt värvitud martsipaniga ei kataks. Väikeste detailide jaoks sobivad nad aga kindlasti. Ka mina otsisin üsna kaua, et leida alternatiivi sünteetilistele värvidele. Lõpuks leidsin sellised taimemahladest tehtud värvid. |
|
Piigakas Kokaõpilane 2011-02-03 19:15:35 |
Kui värvin eelmine õhtu martsipanile pildi ja kasutan järgmisel päeval, siis kuidas säilitan. Toatemperatuuril? Külmikus? Katan toidulilega? Kas järgmisel päeval on ikka ilusti tõstetav? Järgmisel päeval panen pildi tordile, siis kui kaua püsib seal ilusti. | |
Minukiisu Abikokk 2011-02-03 22:54:07 |
olen värvinud pildi ka mitu päeva varem ja lasknud lihtsalt toatemperatuuril seista ,siis martsipan kõveneb pisut ja hea tõsta.Kindlasti pane martsipani alla ohtsalt tuhkuhkrut ,siis ei jää kinni.Ise hoian alus,siis toidukile,siis tuhksuhkur ja selle martsipan. Martsipani alla tordi peale kasutan mina omatehtud hapukoorekreemi(osad kasutavad võikreemi).Pildi servad katan sulatatud sokolaadiga ,siis ei hakka jooksma.Martsipaniga tordid tuleks tarvitada vähemalt 2-3 tundi hiljem ,sest olenevalt toatemperatuurist hakkab martsipan ikkagi sulama. Siin on ka eraldi alafoorum martsipaniga katmisest. | |
Piigakas Kokaõpilane 2011-02-03 23:46:14 |
Äitäh. lihtsalt keegi kusagil kirjutas, et tuleb pilti hoida õhukindlalt, see tekitas segadust. Aga kas siis ainult toiduvildikast kontuurideks ei aita. Et tuleks ikka kasutada sulatatud sokolaadi. | |
Minukiisu Abikokk 2011-02-04 13:41:48 |
toiduvildikaga joonistad pildi ,aga šokolaadiga teed selle serva ,mis puutub kokku tordipinnaga.(kinnitad nagu martsipani tordi külge )Ma ei oska täpsemalt selgitada.Kui ääri üle ei tee,siis hakkab martsipan sulades jooksma. | |
Tziiki Abikokk 2011-02-04 20:34:30 |
Minukiisu:
mina vaidleks vastu-olen teinud martsipani kattega tordi valmis eelmisel õhtul, lauale läks alles peale 3 tunnist autosõitu järgmise päeva lõunal. Ja mitte midagi ei juhtunud. Panen tordi ja martsipani vahele alati õhukese kihi võikreemi-see parandab asja oluliselt. Martsipaniga tordid tuleks tarvitada vähemalt 2-3 tundi hiljem ,sest olenevalt toatemperatuurist hakkab martsipan ikkagi sulama. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Minukiisu Abikokk 2011-02-04 22:21:20 |
Võtan kriitika vastu,sest pole ise võikreemi kasutanud .Keegi ei pakkunud ju alguses siin ma abi,sellepärast siis rääkisin oma kogemusest. | |
Pozataja Abikokk 2011-02-06 12:37:01 |
mina kasutan ka võikreemi martsipani all (olenevalt millal süüakse) ja midagi ei sula väga ok on. | |
Kairi5000 Kokaõpilane 2011-02-06 19:09:20 |
"Autode" teemaline tort ühe väikse poisi kolmandaks sünnipäevaks. Koogi sees kakaobiskviit, banaanid ja virsikud kohupiimakreemiga. Peal küpsisepurust "liiv" ja suhkrumassist autorada. Väiksed autod on üllatusmunade seest. | |
Jaanikaant Abikokk 2011-02-07 15:27:55 |
Minni tort ühele pisipiigale: šokolaadibiskviit, maasikad, kohupiima-vahukoore segu ja suhrumassist kate. | |
<< < 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 > >> |