Pille Nami-Nami peakokk 2011-12-19 09:58:26 |
MiaMaria:
Paar-kolm tundi külmkapis, MiaMaria!
Kui kaua Kristjani ganache täidis seisma peaks, et seda käsitleda saaks? Tund, kaks? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-12-28 14:52:26 |
Piret blogis kenadest makroonidest: loe lähemalt | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-02-03 14:27:15 |
Maru makroonid ehk siis makroonid a la Maru ajakirjas Eesti Naine (Kõik on magus (november 2008)) 3 munavalget 2 spl suhkrut 200 g tuhksuhkrut 100 g mandleid Täidis: 2-3 spl toorjuustu 2 spl suhkrut 1 tl sidrunimahla 0,7 tl peedijahu 1 leht želatiini Beseed on minu nõrkus. Makroonid pole palju keerulisemad kui beseed, ent mitte nii levinud. Võikreemi asemel tarretasin makroonide vahele toorjuustu koos peedijahu ning mõne piisa sidrunimahlaga. Peedijahu kasutasin küll peamiselt roosa värvi andmiseks, aga maitsenoot tuleb ka juurde. Eriti mõnus on makroonide vahele määrida keedetud kondenspiima. Vahusta munavalge ja suhkur tugevaks vahuks. Jahvata mandlid peeneks ning sega tuhksuhkruga, lisa munavalgele ja sega. Valmista küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile tordipritsi abil nii ilusad beseemütsikesed, kui oskad. Küpseta 130 ?C ahjus 20 minutit. Lase ahjus jahtuda. Sega kokku täidis. Paisuta želatiinileht külma veega ja sulata 1 spl keeva veega. Lisa toorjuustusegule ning sega. Lase pisut tahkemaks muutuda ja määri makrooni siledale pinnale. Suru teine õrnalt vastu ning aseta külmikusse tahenema. |
|
Vernanda Abikokk 2012-02-11 19:15:09 |
ütleme nii, et kohvik More makroonid on täiesti võrreldaval tasemel, kui mitte paremadki, kui mõnede kõnnaõgijate suurkujude omad. täitsa uskumatu, aga ise täna veendusin... | |
Lumetydruk Kokaõpilane 2012-03-10 15:56:20 |
Leidsin supper hea retsepti koos põhjaliku juhendiga mida julgen kõigile soovitada siit: http://cakejournal.com/tutorials/how-to-make-macarons/ Toiduvärvide asemel kasutasin jõhvikajahu ja peedipulbrit (piprapooest) järgmine kord läheb katsetamisele spinatipulber koos pistaatsiapähklipuruga. |
|
Gretithy Abikokk 2012-04-20 15:36:27 |
Mina olen makroone söönud vaid korra, aga mulle maitsesid. Samas, mulle maitsevad kõik vähegi magusad asjad. Proovisin makroone La Maison Du Chocolat nimelisest šokolaadipoest, -kohvikust Westfield White City kaubanduskeskuses Londonis ning saime kaks trühvlit ka pealekauba. Plaanis on lähiajal ise ka makroonide tegemine ette võtta, kui ma lõpuks köögikaalu ära ostan. Enamasti teen selliseid kooke, mille koostisainete vahekord ei pea nii super täpne olema ja olen mahumõõtudega hakkama saanud. |
|
Aaloemahl Abikokk 2012-07-19 03:27:24 |
Mina võtsin ka lõpuks julguse kokku ja tegin. Täiuslikud ehk mitte, aga ma arvan, et esimese korra kohta täitsa kobedad. Pilt ja natuke juttu blogis. See on igatahes kindel, et teen neid veel ja edaspidi katsetan juba julgemalt :) |
|
OlgaKa Abikokk 2014-04-28 14:43:44 |
Kuna mul on komme akadeemiku kombel asjadesse üleliigse põhjalikkusega süveneda, siis enne ei saanud rahu, kui sain ära tehtud nii Prantsuse, Itaalia kui ka Šveitsi tehnikaga makroonid.. :) Itaalia: (natuke teralised, sest olin mandlijahu jahvatamise kohapealt laisavõitu) Prantsuse: Šveitsi: Nüüd vast rahunen maha ja peaks Canelled ette võtma (oli vist juttu, et need pidavat uus hitt olema).. Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-05-12 11:56:21 |
Top Ten Tips For Making Macarons @ Honest Cooking | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-07-11 18:40:50 |
Ihii, midagi tõsistele makroonifännidele - MAKASTOOL: :D | |
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |