Proua Simpson Abikokk 2008-05-17 15:20:52 |
Mina kahjuks kohast nii vaimustunud ei ole. Käisime eile: pirukas oli mingi imeliku kõrvalmaitsega ja ka teenindus üsna nigel. Ei saa õieti aru, miks neid nii arvukalt seal leti taga seisab... Ehk keegi oskab seletada, millega nad seal tegelevad? | |
Suflee Kokaõpilane 2008-05-18 20:09:27 |
Proua Simpson:
Kui arvukalt? Nendel perioodidel, mil mina seal olen käinud, on teenindajaid 2. Vahel astub ka omanik koos koeraga läbi ja rohkem personali seal näha pole olnud.
Komme teevad. :P Mina kahjuks kohast nii vaimustunud ei ole. Käisime eile: pirukas oli mingi imeliku kõrvalmaitsega ja ka teenindus üsna nigel. Ei saa õieti aru, miks neid nii arvukalt seal leti taga seisab... Ehk keegi oskab seletada, millega nad seal tegelevad? |
|
Tiina Abikokk 2008-05-18 20:34:07 |
Minu esimene kogemus Tartu Pierre´iga oli enam kui ebameeldiv. Esimese hooga lubasin, et kirjutan kohviku omanikule pika kaebuse ja iial ei astu enam sisse, aga korra ikka käisin kakaod joomas ja siis ei saanud küll midagi ette heita.
Esimene külastus oli suveterrassil. Põhimõtteliselt meid lihtsalt ei teenindatud. Ignoreeriti täielikult. Kui me peale umbes 25 minutilist ootamist lõpuks ise teenindajat kõva häälega üle kogu platsi hüüdsime, teatas ta rahulikult, et me oleme juba kinni! Kell oli 18 ja kirjade järgi ukse peal oli lahtiolekuaeg kuni 20.00-ni (seda käisime veel eraldi üle vaatamas).
Selle asemel, et kohe alguses öelda, et vabandage, me oleme kinni, ei teinud mitte ükski arvukatest teenindajatest meist kõige vähematki välja! Ma ei tea, nende arvates me tulime vist lihtsalt tibide kenasid kostüüme sinna vaatama :( Kui see ei ole halb teenindus, siis ma et tea, mis on halb teenindus. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Kingadraakon Abikokk 2008-05-19 10:19:28 |
kah rahulolematu tartu pierre'ga. juhtusin talvel sinna sööma ja söök oli pehmelt öeldes halb. köögiviljasupp oli tehtud puljongikuubikust ja külmutet viljadest, loomulikult andis see maitses tugevalt tunda. graaviõhe salatiga oli asi päris hull, sest lisaks närbunud välimusele lõhe ka lõhnas veidralt, et mitte öelda roiskunult. taldrikule see jäigi. kahju, sest olin seda kohta ammu testida tahtnud. tallinna pierre on küll alati ülesannete kõrgusel olnud. korra olen seal märtsihommikul kl 9 õues kohvi joonud, super meeleolu! | |
Nipitiri Abikokk 2008-05-19 16:05:11 |
Mul on samuti mulje, et mõlemad kohad rõhuvad pigem atmosfäärile - olen küll Tartus seal päris OK süüa saanud ja Tallinna kook oli ka enam-vähem, aga laudlinadesse ja ilusatesse vanadesse nõudesse seintel on rohkem hinge pandud kui kooki ja sööki. | |
Kingadraakon Abikokk 2008-05-22 12:22:13 |
no aga võtame neid siis kui mõnusaid kohti kohvi joomiseks pärast väikest jalutuskäiku ja sööme mujal. | |
Proua Simpson Abikokk 2008-05-22 21:01:45 |
Suflee:
Nii arvukalt, et nad ei tahtnud kõik koos selle pisikese leti taha ära mahtuda. 4-5 oli neid kindlasti.
Tartu Pierre'i teeninduse kohta ei saa külll ühtegi halba sõna öelda. On vahvad, tragid ja sõbralikud olnud. Ainus asi, mis seal kõhedust tekitab - ja Tallinna Pierre'is ka - et koht on minu jaoks kõikide nende kangaste ja küünaldega väga tuleohtlik. Kas te ei ole sellele mõelnud? Kui arvukalt? Nendel perioodidel, mil mina seal olen käinud, on teenindajaid 2. Vahel astub ka omanik koos koeraga läbi ja rohkem personali seal näha pole olnud. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-24 18:04:37 |
Polnud mitu kuud käinud, täna aga istusime seal tunnikese koos Marjuga. Võtsin latte kohvi ja väikese spinatipiruka. Küünlad põlesid, õues tuiskas lund - hästi mõnus ja õdus oli, spinatipirukas väga maitsev. Kohe kahju, et see mu põhimarsruudist nii kaugele jääb... | |
Pierrette Kokaõpilane 2011-04-01 03:22:18 |
Proua Simpson:
Sellepärast, et kui kiireks läheb, et peaks Sa oma lattet pool tundi ootama. Mina kahjuks kohast nii vaimustunud ei ole. Käisime eile: pirukas oli mingi imeliku kõrvalmaitsega ja ka teenindus üsna nigel. Ei saa õieti aru, miks neid nii arvukalt seal leti taga seisab... Ehk keegi oskab seletada, millega nad seal tegelevad? |
|
<< < 1 | 2 > |