Pille Nami-Nami peakokk 2008-02-06 14:09:31 |
Mul seisab täna seal üks pooltöine kohtumine ees ja kohe selle järel järjekordne kontserdieelne (Helin-Mari Arder & Andy Fite) kohvitamine sõbrannaga. Ei mäletagi, et oleksin seal kunagi varem käinud, nii et tahtsin uurida, kas keegi oskab midagi konkreetset soovitada nende menüüst. Nii soolased, magusad kui ka joogised soovitused on teretulnud! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-02-13 13:53:58 |
Käidud (nüüd küll juba nädal aega tagasi :) ) Kohvik ise oli väga stiilne, nagu kõrvalasuv restorangi. Sõin tuunikalatartari, mis on peakoka firmaroog, lisaks veel misosuppi ning brüleekreemi. Kõik olid väga maitsvad, eriti tuunikala ning brüleekreem. Kallis sugulane jättis natuke oma seenesupist alles, olevat liiga jõuline ja tummine olnud. Teenindus oli natuke nõrgem - ettekandjate tähelepanu saavutamiseks tuli üsna kaua ja palju vaeva näha. Aga muidu oli meeldiv koht ning maitseelamus igati positiivne.. | |
Eva Abikokk 2008-02-14 13:46:16 |
Ettekandjad teretavad küll kenasti ukse juures, aga lauda istudes ei taheta klienti väga märgata küll, siinkohal nõus Pillega. | |
Musiua Kokaõpilane 2008-02-17 21:36:55 |
Muu toit ei ole elamust pakkunud, küll on aga kõhu täis saanud. Alati kui olen seal sushit söönud, on see olnud mõnus ja värske. Viib keele alla ;) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-02-28 14:24:59 |
Me reedel uuesti suurema seltskonnaga Spiritisse minemas, eks ma proovin seekord sushit tellida. | |
Merit Kokaõpilane 2008-03-06 12:12:57 |
Viimase aja ühe parima maitseelamuse pakkus Spiriti soe Nizza salat. Sisaldas praetud kartuleid, tumedaid kalamata oliive, rohelisi ube, tomatit ja kõige selle krooniks mahlane tuunikalasteik. Samas, ega 195 krooni eest vähemaga ei lepikski :) | |
KärtK Kokaõpilane 2008-03-07 11:24:58 |
Sushit soovitan mina ka. | |
Üllekas Abikokk 2011-06-16 15:56:30 |
Käisime meespoolega hiljaaegu Spiritis. Oli rahulik laupäeva õhtupoolik ja meie võtsime ka aja maha. Istusime, sõime, jõime ja nautisime. Pärast läksime teatrisse. Söögid olid head ja teenindusega võib ka rahule jääda. Lõpuks meid küll unustati lauda istuma ja me pidime ise kassasse arvet küsima ja maksma minema aga enne seda oli kõik meeldiv. Eelroaks võtsime carpaccio, pearoogadeks veise filee ja kergelt suitsutatud pardi (nimetused mälu järgi, seega võin natuke eksida) ja magusaks kreembrüleed vaarikasorbeega. See viimane on mu Spiriti külastuste kohustuslik osa :) Carpaccio oli väga hea ja nüüd pean kodus isetegemise ka kindlasti järgi proovima. Suu hakkab vett jooksma, kui praegu selle peale mõtlen... Pearoad meeldisid samuti väga. Mees küll natuke kurtis, et veis seest ikka väga punaseks jäetud (küpsusastet ta käest ei küsitud), aga samas sõi ta kõik ära ja kiitis takkapihta. Järelikult ikkagi sobis ja no tuleb tunnistada, et ta alles areneb "toore" liha söömise suunal. Ehk siis lühidalt: meie jäime väga rahule. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-05-12 12:04:11 |
Kohvik SPIRIT on nüüd uksed sulgenud, ruumides tegutseb alates 2014. maist restoran KAKS KOKKA. | |