Amööb
Abikokk 2008-04-10 09:32:16 |
Ma ei mäleta, millal ma endale tööhommikul midagi küpsetasin, kuid tänase varajase ärkamise tõttu sõin hommikusöögiks spinati-parmesani omleti kirsstomatitega. :) Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Tiina
Abikokk 2008-04-10 10:40:19 |
Pille:
Mina leidsin, mina leidsin! :D Muidugi siit saadud soovituse peale ma üldse oskasin seda otsima minna. Mustika keskuse Prismas (kuhu ma muidu iialgi ei satu) oli Activia maitsestamata jogurt täitsa olemas. Rohelist värvi topsis. Oli küll hea ja koostis meeldis mulle ka. Kõik poes müüdavad Eestis toodetud maitsestamata jogurtid sisaldavad lisaks veel igasugust sodi :(, aga selle koostis oli üsnagi naturaalne.
Aga hommikusöögiks täna soojad singi-juustu võileivad. Kõrvale Bourdaini "Avameelselt köögist" :). Ja hästi palju teed (ma nimelt kodus haige praegu). Mann:
No mul pole ikka õnneks veel läinud neid activa naturaalseid jogurteid maitsta. Kõikjal (Stock, Selverid) on müügil vaid maitsestatud variandid :(activa naturaalne jogurt vaarikatega Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-10 10:42:13 |
Tiina:
Või kui ei sisalda sodi (maitsestamata Pajumäe ja Saida ja keegi veel on vist täitsa naturaalsed), siis on minu jaoks liiga vedelad :(
Kõik poes müüdavad Eestis toodetud maitsestamata jogurtid sisaldavad lisaks veel igasugust sodi :(, aga selle koostis oli üsnagi naturaalne. |
|
Mann
Abikokk 2008-04-10 11:12:54 |
Pille:
see on küll kurb kuulda, a sa a la viimsi marketis või selles teises väiksemas toidupoes ei saa paluda, et nad seda sisse võtaksid.
meil siin külapoes töötab see variant hästi, et kui miski palve edastad, siis paari päeva pärast neil kaup kohal. Mann:
No mul pole ikka õnneks veel läinud neid activa naturaalseid jogurteid maitsta. Kõikjal (Stock, Selverid) on müügil vaid maitsestatud variandid :(activa naturaalne jogurt vaarikatega |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-10 11:16:52 |
Mann:
Oh, oleks see ometi nii lihtne. Kui ma viimati Viimsi poes uurisin, et kas oleks võimalik vabalt ringi paterdavate kanade mune müüki võtta (Kikerikii või siis lausa need Kitsevälja talu ökomunad), siis teatas mulle pahur müüja, et neil pole ju ruumi. (Märkuseks: müügil oli vähemalt 4 nimetust erinevaid puurimune).
Pirita Selveris vähemalt vastati selle palve peale viisakalt, et neil pole hetkel ruumi (khm), aga peale laienemist (pood on 27.4-16.6 vms suletud, siis avatakse neli korda suuremana) nad proovivad seda teha..
see on küll kurb kuulda, a sa a la viimsi marketis või selles teises väiksemas toidupoes ei saa paluda, et nad seda sisse võtaksid. meil siin külapoes töötab see variant hästi, et kui miski palve edastad, siis paari päeva pärast neil kaup kohal. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-11 08:45:49 |
Täna taas kohv, veidi Kõlleste piimašokolaadi taruvaigu ja metspähklitega ning kausike ananassi-basiilikujogurtit (meeldis rohkem, kui eilne õuna-spinati oma). | |
Kingadraakon
Abikokk 2008-04-11 10:52:50 |
proovisin ka maasika-tomatijogurtit ja ananassi-basiilikujogurtit. ütleme nii, et mina ei suutnud tuvastada omapäraste lisandite mekki. aga muidu oli hea jogurt. | |
Gegegerda
Abikokk 2008-04-11 11:30:39 |
Täna oli väga lihtne hommikusöök - Kelloggsid piimaga :) www.gegegerda.blogspot.com |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-11 11:59:22 |
Kingadraakon:
Just! Me mõtlesime ka, et ananass on n-ö tugevalt esindatud, aga basiilikut ei tundnud meist kumbki.
proovisin ka maasika-tomatijogurtit ja ananassi-basiilikujogurtit. ütleme nii, et mina ei suutnud tuvastada omapäraste lisandite mekki. aga muidu oli hea jogurt. |
|
Merle
Abikokk 2008-04-11 17:36:19 |
täna eriliselt tervisilik - vaarika-banaani smuuti, sisse veel linajahu ja kaerakliisid. mees ka jõi ja limpsis huuli :P | |
| << < 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 > >> | ||