Amööb
Abikokk 2008-04-07 10:16:00 |
Thredahlia:
Thredahlia, olid ikka after eight juba tööl ka siis? :D
Aga mina sõin värsket ananassi ja kaerahelbepurtu astelpajumoosiga. Kohv ja After Eight töö juures :D Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Merilin
Abikokk 2008-04-07 10:18:02 |
Amööb:
Thredahlia on igal hommikul kell kaheksa tööl :P Thredahlia, olid ikka after eight juba tööl ka siis? :D Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Dash
Kokaõpilane 2008-04-07 10:36:47 |
Meil olid eile hommikusöögiks rosinamuffinid, jäi tänasekski natuke. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-08 09:20:57 |
Reisilt kenasti tagasi. Hommikul sõin ühe väikese topsi Alma muraka-juustujogurtit (muud lihtsalt külmkapis ei olnud, erinevaid chorizo-vorste ja värskeid artišokke hommikul veel ei tahtnud), joogiks rooibos-tee. Nüüd haarasin ülikooli kohvikust kaasa latte kohvi ja kohupiimatasku. Hispaania kolm viimast hommikusööki: laupäeva hommikul Parador Tortosa: korralik puhvet, sh tortilla, erinevad chorizo- ja rupskivorstid, morcilla verivorst, juustud-singid, värskeltpressitud apelsinimahl, kohv. pühap. & esmasp. hommikul B&B El Somni, Cruilles, Kataloonia: röstitud sai, puuviljaleib ja croissant, moosid, värskeltpressitud apelsinimahl, Illy kohv piimaga. | |
Amööb
Abikokk 2008-04-08 10:17:21 |
Värskelt pressitud greibimahl ja õun. Kuigi neelud käivad eile söödud taluvõiga nukitsate järgi. Ammu pole nii head saialist söönud. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Kika
Abikokk 2008-04-08 17:30:07 |
minu hommikusöök on tavaliselt tatra-, kaerahelbe- või mannapuder. kui putru ei viitsi keeta, siis erinevad kelloggsid piimaga. joon teed. oeh, vaheldust oleks vaja!!!! | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-09 08:55:45 |
Nukits toorjuustuga (nukitsaid müüdi Pirita Selveris), lisaks üks väike tops jogurtit ja tassike teed. Kui ülikooli kohvik lahti tehakse, toon endale ühe kohvi.. | |
Amööb
Abikokk 2008-04-09 10:03:21 |
Mul olid ka nukitsad, kuid taluvõi ning värske kurgiga. Tass teed ootab ka oma järge :) Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Mann
Abikokk 2008-04-09 13:52:31 |
activa naturaalne jogurt vaarikatega | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-10 09:01:21 |
Mann:
No mul pole ikka õnneks veel läinud neid activa naturaalseid jogurteid maitsta. Kõikjal (Stock, Selverid) on müügil vaid maitsestatud variandid :(
Aga hommikuks oli kohv ja jogurt. Poes jäid silma need Helluse uued "imelikud" jogurtid, võtsime kõik kolm koju degusteerimiseks. Täna avasime õuna-spinati jogurti. Ei olnud üldse paha, aga ei erutanud ka..
activa naturaalne jogurt vaarikatega |
|
| << < 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 > >> | ||