Nämmu Abikokk 2008-07-03 19:13:42 |
kuskuss on ka üks minu lemmikuid kiiretel koolipäevadel. Sobib jah enamvähem kõigega ja mulle väga maitseb. Ja sain hiljuti kuskilt kuskussi rosinatega, üllatavalt mõnus kooslus. Tiina salati proovin ka varsti järele :) Kaie |
|
Heleen Abikokk 2008-07-03 20:20:28 |
Sain jälle hulga huvitavaid ideid. Aitäh! Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Merit Kokaõpilane 2008-07-04 14:00:04 |
Araabiapärast tabbouleh salatit võib edukalt kuskussiga teha. Ise lisasin grillitud kanafilee, aga lõhega on ka kindlasti super. Retsepti saab siit | |
Täpik Abikokk 2008-08-10 22:57:50 |
Ostsin Panzani kuskusi (ekstra hea kvaliteediga -superior), paraku ei ole kuskusi tegu õnnestunud. Panin keeva vee peale, agata ei paisunud nagu lubatud (5 mm tera :mad: nagu pakil lubati - orignaalkiri oli pranstsuskeelne, aga kun seda keelt ei räägi, tuli tõlget usaldada. Jäi kokku ja kleepivaks nagu kartulipuder. Seda juba teist korda. Varem olen kasutanud pappkarbis olevat - nime ei mäleta :/ ja ka Panzani oma, aga kunagi pole sellist häda olnud. Paisus ilusti ja sai kahvliga terad lahti kloppida -see on nagu kleepkliister? Ei tea mis viga on? | |
Katja Abikokk 2008-08-11 09:47:13 |
mina teen kuskussi safrani ja aedvilja puljongiga, kõrvale teen nn. koduse unclebenz'i (kanafilee tükid, paprika, suvikõrvits, ananass, porgandiribad jms wok-pannil, peale sortsuke veini ja maitseaineid) mulle meeldib, kui kuskussi salat on soe.. aga see on maitseasi ja vaidlemisele ei kuulu :) | |
Täpik Abikokk 2008-08-12 14:25:40 |
Mina teeksin ka seda erinevalt aga kahjuks on see tegu küll nässu läinud. Äkki keegi teab soovitada, mis valesti läks, et selline pude tekkis. Eelmise pakiga sai kiirelt ühele poole, oli hea ja sõmer. Äkki on partii viga - ostsin Rimist - kas keegi rohkem pole ostnud? | |
Tiina Abikokk 2008-08-12 17:45:00 |
Täpik:
Ma vist ka viimati ostsin selle panzani (kilepakendis, eks ole?) ja ei märganud mingit vahet pappkarbis olevaga. Tavaliselt, kui kuumalt söömiseks, siis segan võrdsetes osades kuskussi ja keeva vett, lisan soola ja oliiviõli ja jätan natukeseks seisma. Siis segan kahvliga läbi. No ega ta nii hirmus väga sõmer ei tule niimoodi, aga meile sobib. Pudrust on asi ka kaugel. Mina teeksin ka seda erinevalt aga kahjuks on see tegu küll nässu läinud. Äkki keegi teab soovitada, mis valesti läks, et selline pude tekkis. Eelmise pakiga sai kiirelt ühele poole, oli hea ja sõmer. Äkki on partii viga - ostsin Rimist - kas keegi rohkem pole ostnud? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Täpik Abikokk 2008-08-13 14:09:42 |
Kilepakendis jah. Võib-olla tuleb ikkagi edasi proovida või kehva kuuseisu süüdistada. Või hoopis kuskusi kotlette küpsetada, nagu juba tehtud sai... | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-16 14:31:54 |
Britt Roseni artikkel Postimehes: Moekas toit nisutangust (29.11.2003) pakub järgmisi retsepte: Tabbouleh-salat Kuskussisalat ingveriga | |
Anu Abikokk 2009-01-11 01:21:15 |
Mulle viimasel ajal meeldib kuskussi lihtsalt oliivide, oliiviõli ning tomatitega. | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |