Fre Abikokk 2009-01-11 12:53:50 |
Täpik:
Ma küll ei kujuta ette et on olemas 5 mm teraga kuskussi. See on ju pool sentimeetrit. Nagu kamapallid? See on kindlasti tõlkeviga. Või olen ma kuskussi olemusest valesti aru saanud. Ostsin Panzani kuskussi (ekstra hea kvaliteediga -superior), paraku ei ole kuskusi tegu õnnestunud. Panin keeva vee peale, agata ei paisunud nagu lubatud (5 mm tera)? |
|
Fre Abikokk 2009-01-11 12:55:02 |
Sain viimati väga maitsvat külma kuskussisalatit NOPis. Minu jaoks oli kuskuss ka siiani soe lisand ja külmad variandid ei inispireerinud kuidagi. Nii et soovitus neile, kes külma kuskussi ette ei kujuta - sööge mõnes toredas kohas üks salat ja eelarvamus murdub mühinal. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-11 13:36:19 |
Fre:
Fre - ma ei oska kommenteerida Täpiku konkreetset kuskussi (seal oli ilmselt tõlkeviga), aga on olemas iisraeli kuskuss e. pärlkuskuss ja see on tõesti suureteraline. Mul on kapis üks pakk - tõin New Yorgist kaasa ja olen neid saanud ka Eestis (nimelt serveeriti koššer-restoranis Moses tomatisuppi just pärlkuskussiga.)
Siin näidiseks foto Foodsubs.com lehelt:
Täpik:
Ma küll ei kujuta ette et on olemas 5 mm teraga kuskussi. See on ju pool sentimeetrit. Nagu kamapallid? See on kindlasti tõlkeviga. Või olen ma kuskussi olemusest valesti aru saanud.Ostsin Panzani kuskussi (ekstra hea kvaliteediga -superior), paraku ei ole kuskusi tegu õnnestunud. Panin keeva vee peale, agata ei paisunud nagu lubatud (5 mm tera)? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-13 22:10:38 |
Lisasin päris mitu kuskussiretsepti nami-namisse ja täna tegin ka ise ühe väga maitsva kuskussi harissa-jogurtimarinaadis kanaga. Soovitan (retsept siin)! | |
Marit Abikokk 2010-07-11 18:26:15 |
On plaanis kuskussisalatit teha aga täna poes käies ei hakanud kuskil silma. Läbi sai käidud Kristiine Prisma, Tondi Selver, Maxima, Säästukas, kuskil ei leidnud, äkki vaatasin valedesse riiulitesse. Homme vaatan Kaubamajja, äkki seal on? Oskab keegi öelda, kust tavaliselt kuskussi saada on? | |
Kätrin Abikokk 2010-07-11 20:11:34 |
Marit:
Stockmannis oli see isegi sooduspakkumises täna mu meelest.
Kui kaubamajast ei leia, siis seal on.
On plaanis kuskussisalatit teha aga täna poes käies ei hakanud kuskil silma. Läbi sai käidud Kristiine Prisma, Tondi Selver, Maxima, Säästukas, kuskil ei leidnud, äkki vaatasin valedesse riiulitesse. Homme vaatan Kaubamajja, äkki seal on? Oskab keegi öelda, kust tavaliselt kuskussi saada on? |
|
Marit Abikokk 2014-08-07 00:41:03 |
Tegin kerget kui väga maitsvat salatit pärlkuskussiga. | |
<< < 1 | 2 | 3 > |