Sirliiz![]() Abikokk 2008-12-19 01:10:02 |
Tänane õhtusöök Museumis. Eelroa asemel angerja-avokaadomakid, pearoaks meriahven homaarikastmes ja magustoiduks brüleekreem. Kõrvale päris mitu kokteili ja latte. Brüleekreem oli küll parim, mis ma väljas söönud olen, kuigi suhkrukaramelli kiht võinuks pisut õhem olla. | |
Kätrin![]() Abikokk 2008-12-19 09:49:15 |
Eile õhtul tegin ahjus metskitse liha (24H mee-sinepi marinaadis olnud) ja meile ikka ei maitse see liha. Väga spetsiifiline maitse on ja kohe kuidagi ei istu :( Nüüd on veel kapis metskitse kontidest keedetud puljongit, proovin sellest täna miski supi teha, äkki midagi head sellest ikka õnnestub teha. Kahju kohe, kaks õhtut järjest ei ole õhtusöök meelejärele olnud. | |
Nipitiri![]() Abikokk 2008-12-19 10:01:59 |
Eile õhtuks kodakondsete (ja enda) rõõmuks kanakarri. Ilusad pringid tšillid olid, lisaks andis maitses positiivselt tunda ka see, et hiljuti oma maitseainevarusid uuendasin (eriti uus paprikapulber on vanaga võrreldes super). Tegelikult peaksin retsepti kommentaariumisse lisama, et 30-35 min on küpsetusajana alahinnatud, pole siiani olnud meeles seda mainida. Nagu alati, sai see toit enne otsa kui mõte pildistamisest pähegi jõudis tulla. Magustoiduks Pinot Gris ja Kalevi kodused piparkoogid. | |
Nipitiri![]() Abikokk 2008-12-19 10:03:10 |
K2trin:
Tõesti kahju, ma lugedes olen küll suud vesistanud, eriti metskitsemaksa peale, mis on teadagi hõrgutis :( Kahju kohe, kaks õhtut järjest ei ole õhtusöök meelejärele olnud. |
|
Juc![]() Abikokk 2008-12-19 11:02:58 |
Eile sai õhtustatud ühte meie pere lemmikpastat - Jamie Oliveri lihtsat tomati ja kreveti kastmega pastat. Juurde värske kurgi, tilli, pärlsibulate ja sutsu äädikaga salat. Magusaks Lindti tume šokolaad meresoolaga. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Kätrin![]() Abikokk 2008-12-19 11:29:31 |
Nipitiri:
Nu täpselt, me ise ka ootasime ja vesistasime. Nii maksa isu oli. Ja siis selline pettumus. See maitse oli kuidagi väga spetsiifiline. Ei oskagi kirjeldada.
Vahepeal tuli mõte, et äkki toimetasin valesti, aga maksategu uurisin jahimehelt järgi ja asi oli õige.
Samuti eile tehtud lihaga- ulukeid tehtud küll ja hirv tuli kuu aega tagasi supermaitsev :)
Ei tea, mis see maitsemeel meil "vigurdab" selle metskitsega.
K2trin:
Tõesti kahju, ma lugedes olen küll suud vesistanud, eriti metskitsemaksa peale, mis on teadagi hõrgutis :(Kahju kohe, kaks õhtut järjest ei ole õhtusöök meelejärele olnud. |
|
Rintsu![]() Kokaõpilane 2008-12-19 13:36:18 |
Lõunaks hakklihakastet ja keedukartulit, kõrvale marineeritud peet, magustoiduks puuviljasalat (pirn, kiivi, mandariin) jäätisega. :) | |
Nipitiri![]() Abikokk 2008-12-19 14:09:48 |
Väga halb lõuna Tartu Tasku-nimelise kaubanduskeskuse kolmandal korrusel. Söögikoha nime ei oska öelda, sõin päevapraadi ja sain aru, et sellesse kohta rohkem asja ei ole. | |
Blondie![]() Abikokk 2008-12-19 14:19:20 |
Väga suurepärane guljašš Ungari köögis Tartus... parajalt vürtsine ka... mmmm :) Eile oli neil estragoni raguu, sellest ei hakka üldse rääkimagi, nii hea oli... | |
Berit![]() Abikokk 2008-12-19 18:06:23 |
Tegin just plaaditäie neid porgandeid ainult, et taaskord tüümianiga. Niiii head.. Varsti sõbranna juurde minek ja seal tuleb juustu-sibulapirukat tegema hakata :) | |
<< < 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 > >> |