Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2008

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-12-19 19:22:48
Oli vaja midagi hästi kiiresti valmivat ja söödavat, kuna Kristjan kiirustas järjekordsele jõulupeole. Nii tegingi tomati-nuudlisuppi hakklihaga. Nüüd maiustan üksi mandariinidega :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Katja
Abikokk
2008-12-19 19:26:05
eile tegin väga lihtsa mõmmi-koogi ja täna olen seda aeg-ajalt näppimas käinud - võib arvestada lõunase einestamisena. õhtuks grillitud kanakintsud ja kodused küüslauguleivad. tee mee ja sidruniga. (külmetushaiguste vältimine nende ennetamise teel ;))

http://koogel-moogel.blogspot.com

Juc
Abikokk
2008-12-19 22:28:41
Katja:
õhtuks grillitud kanakintsud ja kodused küüslauguleivad. tee mee ja sidruniga. (külmetushaiguste vältimine nende ennetamise teel ;))
Omadest kogemustest julgen soovitada, et külmetuse puhul võib küll teed, mett ja tsitrust sisse pigistada, halba see küll ei tee, aga viimased 4 korda olen puhtalt kõige lihtsamate joogaharjutustega nohu peatanud. Kõige lihtsam ja tõhusam on neist nn turiseis või küünal. Proovi kindlasti.
Pille:
Oli vaja midagi hästi kiiresti valmivat ja söödavat, kuna Kristjan kiirustas järjekordsele jõulupeole. Nii tegingi tomati-nuudlisuppi hakklihaga. Nüüd maiustan üksi mandariinidega :) http://www.nami-nami.ee/recipe/image/1017tomatisuppNAMINAMI.jpg
Pille, meil päris sarnased supid täna. Kuna mul saabuvad täna kl 23!!! öömajalised ja kuna saabusin just ühelt toredalt veiniselt koosviibimiselt, siis valmis tänaseks juba päeval kergesti üles soojendatav Emme tomatisupp ja magusaks küpsetasin Kirsi kohupiima purukoogi. Supi kõrvale tahtsin pakkuda küüslaugu ja suitsusauna pekiga võileibasid, aga ma ei suuda enam Tallinna kaubandusest leida neid Lihameistri suussulavaid suitsusauna pekke :(

http://jucjaco.blogspot.com/

Aaloemahl
Abikokk
2008-12-19 22:34:07
Ühepajatoit, kana, kapsa-porgandisalat ja peedisalat. Magusaks punane vein, kommid, mandariinid ja piparkoogid :)

sussi-sussi.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2008-12-20 12:38:20
Eile õhtuks pastinaagi-karrisupp. Mõnus siidiselt kreemjas külmailmasupp. Ema jaoks oli natuke terav, kuigi panin karrit vähem kui vaja. Aga mulle ja mehele maitses väga. Lastele makaronid hakklihaga - nende soov, väiksemale keedukartul, kana-spinatikotletid. Magusaks kookose-banaanikook (100 kooki 3)-valisin selle, kuna kõik ained olid kodus olemas. Kook oli päris mõnus, eriti kohvi kõrvale.

Zoozi tegemised

Liiseli
Abikokk
2008-12-20 18:07:15
Täna õhtuks aedniku veisefilee, lisandiks keedukartul ja vokitud porgand-porru.
õunapuu
Abikokk
2008-12-20 18:35:38
Lõunaks ühepajatoit, õhtuks Võru lepasuitsu verikäkk pohlamoosiga.
Zoozi
Abikokk
2008-12-20 19:43:28
Kuna suurematel poistel oli täna esimesed ujumisvõistlused, siis lõuna jäi vahele. Varajaseks õhtusöögiks oli poistele kanakintsud karri-kookosekastmes. Meie mehega sõime seafileed Otto-Triinu moodi. Olen seda kunagi varem ka teinud ja nüüd, kus mees sai kingiks vaarikamoosi, tuli see toit jälle meelde. Meile meeldib, piprane fileelõik magusa õunakastmega, nämm. Kaste on niisama ka hea. Kindlasti teeme kunagi veel :) Magusaks väikeste sportlaste lemmikud Marianne-küpsised - mõnus šokolaadine ja aimatav piparmündikooslus :P

Zoozi tegemised

Juc
Abikokk
2008-12-20 19:57:57
Täna valmis õhtuks kõrvitsasupp tšilliõliga, uksumatult maitsev sai.

http://jucjaco.blogspot.com/

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-12-20 22:18:43
Käisime küla peal söömas. Sõbrad pakkusid väga endaküpsetatud rukkileiba, väga mõnusat aasiapärast kõrvitsapüreesuppi piimavahuga, piparkooke sinihallitusjuustkreemiga. Lisaks proovisime Delikatess.ee hobuselihakonservi (lõhnas, nägi välja ja maitses nagu vana hea Turisti eine) ja magusaks olime kaasa võtnud murakatega panna cotta.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 >>