Vandiste![]() Abikokk 2008-12-03 15:59:40 |
Sööme täna kartuleid kanapugukastmega. Magusaks pooleks on hõrgud vastlakuklid, mida proovime pohlamoosiga "jõulusemaks" teha. (Igatahes on kukkel ka ilma vahukoore ja moosita taevalik - lisasin sinna ka kommentaari). | |
Tiina![]() Abikokk 2008-12-03 16:24:25 |
Täna lõunaks praetud minutipihv, kõrvale tatar ja hapukapsa-sibula-tomatisalat. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Aurora![]() Abikokk 2008-12-03 17:43:27 |
Praekartul, kotlet, marineeritud kõrvits - selline kodune toit | |
Mann![]() Abikokk 2008-12-03 18:38:55 |
kalasupp, lõhe ahjus sinepi ja laimiga, kohupiim mangoga. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-12-03 19:50:26 |
Lõunasöök Bestselleri kohvikus, kus tellisin Clubberi võileiva tomati, mozzarella ja Parma singiga. Olin üsna pettunud - sellelt klassikaliselt võileivalt (isegi uues kuues) ootaks mingitki tekstuuride erinevust. Antud juhul andis mozzarella mõnusat pehmust, aga Parma sink oli seal toorelt ja mitte krõbedaks röstitult :( Aga noh, maitse asi...
Õhtusöök kodus - esmalt tatrahautis suvel korjatud-kuivatatud lehterkantarellidega, siis lihtne melonisalat.
![]() |
|
Zoozi![]() Abikokk 2008-12-03 20:06:07 |
Lõunaks hernesupp ja mandariinid. Õhtuks Osso Buco ja safranirisoto. Lastele risoto juurde paneeritud kallkunifileelõigud. Osso Buco tuli seekord parem, sest kasutasin nüüd vasikaliha koote. Eelmine kord olid veise omad. Koos hea risotoga oli toit väga maitsev. Magusaks kinoa-mangokreem. Mees ütles, et käib kah. Koos vahukoorega oli päris söödav, aga rohkem ei teeks. | |
Juc![]() Abikokk 2008-12-03 21:46:28 |
Zoozi:
Zoozi, kust sa Tallinnas vasikaliha ostad? Ma ei leia kuskilt, ei tea, kas ma olen siis ise pime... :) igatahes mul siin mõned lahedad vasikatoidud muudkui ootel.
Mina aga tegin õhtusöögiks Tom Yum Goong'i ja Basmati riisi. Stockmannis, kus ma üldse ainukese kohana olin sidrunheina näinud, seda müügil ei olnud. Niisiis, asendasin sidrunheina sugulase kuivatatud sidrunheina võrsetega ja paari spl tom kha maitseaineseguga santa marialt. Pean ütlema, et minu katsetused on vilja kandnud ja tom yum oli nii tõeline, et ainult Tai oli puudu :)
Magustoiduks pakkusin cantucci-põhjal virsiku-kohupiimakooki. Õhtuks Osso Buco ja safranirisoto. Lastele risoto juurde paneeritud kallkunifileelõigud. Osso Buco tuli seekord parem, sest kasutasin nüüd vasikaliha koote. Eelmine kord olid veise omad. Koos hea risotoga oli toit väga maitsev. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Zoozi![]() Abikokk 2008-12-03 22:18:57 |
Juc:
Vasikakoodid ostsin Lasnamäe Rimist. Aga liha on olnud Priisle turul, kuigi jah, pole ka tükk aega näinud. Aga ema mul teadis rääkida, et Balti jaama turul on müüa. Ma homme satun sinna kanti liikuma, kui lapse kooli viin, lähen vaatan siis, kas on :)
Zoozi, kust sa Tallinnas vasikaliha ostad? Ma ei leia kuskilt, ei tea, kas ma olen siis ise pime... :) igatahes mul siin mõned lahedad vasikatoidud muudkui ootel. Juc:
See mu mehe lemmik supp. Just täna küsis, et kas me ei teeks seda. Meil see supisegu olemas, aga pole kuidagi söendanud ise suppi teha. Peaks ikka proovima :)
Mina aga tegin õhtusöögiks Tom Yum Goong'i. |
|
Berit![]() Abikokk 2008-12-03 23:35:23 |
Õhtuks salat, kõrvale paprikaga koos praetud kanafilee (paprika annab imehead maitset juurde!). Aga hiljem nüüd tuli kange isu mingisuguse jäätise järele ja igaks juhuks piilusin külmikusse- Vietnami kohvijäätis oli sinna jäänud. Algul olin kahtleval seisukohal, kas see üldse enam sünnib süüa, sest tavaliselt on kõik kappi jäänud isetehtud jäätised absoluutselt kivikõvaks külmunud aga no selle jäätise puhul võtan kõik eelarvamused tagasi! See oli nii hea pehme ja maitses isegi paremini kui äsjavalmistatult (ei tundunud üleliia magus isegi nagu esimene kord). Nii et kiidan. Teen homme uue portsu külmapanemiseks ;) | |
Juc![]() Abikokk 2008-12-04 00:20:57 |
Zoozi:
Vaata, aga vaata Zoozi, meil nii mõndagi ühist - vasikaliha ja mehed, kelle lemmiksupp on Tom Yum Goong :) Juc:
Vasikakoodid ostsin Lasnamäe Rimist. Aga liha on olnud Priisle turul, kuigi jah, pole ka tükk aega näinud. Aga ema mul teadis rääkida, et Balti jaama turul on müüa. Ma homme satun sinna kanti liikuma, kui lapse kooli viin, lähen vaatan siis, kas on :)
Zoozi, kust sa Tallinnas vasikaliha ostad? Ma ei leia kuskilt, ei tea, kas ma olen siis ise pime... :) igatahes mul siin mõned lahedad vasikatoidud muudkui ootel. Juc:
See mu mehe lemmik supp. Just täna küsis, et kas me ei teeks seda. Meil see supisegu olemas, aga pole kuidagi söendanud ise suppi teha. Peaks ikka proovima :)Mina aga tegin õhtusöögiks Tom Yum Goong'i. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
<< < 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 > >> |