Kätrin![]() Abikokk 2008-12-07 10:36:16 |
Pille:
Kooki on veel alles, aga fotokas on tööjuures :( Proovisin ka mobiiliga, kuid ei kannata avaldamist.
Lisaks muutsin sel korral natukene kuju- lõikasin biskviidi kolmeks tükiks ja tegin kihilise. Mul mitte ei tule see rulli keeramine nii välja, et kogu kreem sealt välja ei tuleks :(
K2trin:
Mina sõin küll kõiksugu kooke seal kohvikus, aga seda šokolaadirulli ei mäleta. Retsept on siin ka olemas. Ega Sa pilti ei teinud? :DMagustoiduks tegin šokolaadirulli, mis kunagises legendaarses Cafe Anglais-is rahva lemmik oli ja mille retsept miski aeg tagasi Ekspressis selle kohviku eestvedjaga tehtud loos kirsiks oli. :D Nii hea ja pehme on see kook. Kas on veel fänne siin? :D |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2008-12-07 16:45:07 |
Oli küll plaanis täna rohkem kokata, aga ega vist rohkem ei viitsi :) Menüü lihtne - ahjukala majoneesiga, lisandiks võis hautatud käharkapsas.
![]() ![]() ![]() |
|
Aurora![]() Abikokk 2008-12-07 17:25:08 |
Laupäev sai sisustatud sellega, et tegelesin terve sea tükeldamisega. Ranne igal juhul õhtul valutas. Osa liha läks prae tükkidena sügavkülma, osa hakklihaks, süldimaterjal eraldi, samuti keel, maks - kõik oma õiget aega ootama. Kopsu ja südame keetsin ära ja lasin läbi hakklihamasina - sellest sai pirukatäidis. Pekk läks tuttavale jahimehele vahetuskaubaks põdravorsti vastu. Lõunat süüa ei olnudki aega - näksisin juustusaia. Ah ja - kogu selle seavärgi kõrval keetsin potitäie marineeritud kõrvitsaid, kõrvitsa-ingveri moosi ja sibulamarmelaadi. Õhtusöök oli lihtne kartul ja hakklihakaste marineeritud kurgi ja kõrvitsaga. Oli tegus päev. | |
Katja![]() Abikokk 2008-12-07 21:56:08 |
õhtuks wõro ahjuvorstid päikesekuivatatud tomatitega ja kõrvale praekapsas. | |
Tiina![]() Abikokk 2008-12-07 23:31:05 |
K2trin:
Cafe Anglaisis käinud ei ole, aga seda rulli tegin küll Ekspressis ilmunud retsepti järgi ükskord. Kreem oli väga maitsev, aga rull ise natuke liiga mõru minu jaoks (kas oli viga šokolaadis või minu maitsemeeles, ei teagi). Magustoiduks tegin šokolaadirulli, mis kunagises legendaarses Cafe Anglais-is rahva lemmik oli ja mille retsept miski aeg tagasi Ekspressis selle kohviku eestvedjaga tehtud loos kirsiks oli. :D Nii hea ja pehme on see kook. Kas on veel fänne siin? :D Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Zoozi![]() Abikokk 2008-12-07 23:55:59 |
Täna lõunaks mesine räimevorm. Maitselt väga omapärane, magusavõitu, harjumatu, aga kokkuvõttes meile maitses.
Magusat ei teinud, kuna suuremal poisil homme koolis jõululaat ja terve päeva küpsetanud. Ei olnud enam magusaisu.
Õhtuks haarasin paar heeringaampsu.
![]() |
|
Tullia![]() Abikokk 2008-12-08 10:25:27 |
Mina tegin eile õhtusöögiks punase veini ja jõuluste (kaneel, kardemon, ingver jm) vürtsidega kanakoibi ahjus. Retsepti võtsin mingist Selveri ajakirjast, mis postkasti oli pandud. Maitses tõesti jõulusena.
Magusaks tegin novembrikuu Oma Maitsest laimikooki, mis sarnaneb tegelikult nami-nami Key Lime pie`ga ja see pälvis ohtrasti kiidusõnu.
![]() |
|
Zapxpxau![]() Abikokk 2008-12-08 18:45:45 |
Täna ja eile sõin krabi, puhastamine võttis ikka hea hulga aega, aga nalja sai kah. Aga hakkasin huvi pärast uurima, mis krabiliigiga tegu ja ei leia eestikeelset vastet. Chionoecetes tanneri ehk grooved tanner crab, kuidas peaks seda siis nimetama, lihtsalt ämblikkrabi? | |
Kajakas![]() Abikokk 2008-12-08 19:01:36 |
mina tegin täna ahjukartuleid, sõime neid verivorstiga :) proua söögisõltlane |
|
Zoozi![]() Abikokk 2008-12-08 19:07:27 |
Kuna meil täna vett polnud, siis midagi erilist ei teinud. Mina sõin lastega praekartuleid hakklihakastmega ja mehe juurest proovisin Tom Yum Goong'i (Juci blogist). Magusaks uus katsetus cannelesid. Ning kui veel viitsimist on, siis panen piparkoogid ahju. Keskmine poiss soovis lasteaaeda viia. Taigen juba varem valmis tehtud. | |
<< < 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 > >> |