Amööb
Abikokk 2008-10-09 16:14:07 |
Mina sõin lõunaks Nõmmel asuval Sõõrikukohvikus seljankat ning 2 sõõrikut. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Aurora
Abikokk 2008-10-09 20:22:27 |
Sinepine ahjuliha, samas küpsetatud rosmariinikartulid. Natuke jäätist ja lõik pirni-sinihallitusjuustukooki. Koogiga jäin väga rahule - eelküpsetasin muretaignapõhja, peale üsna õhukeselt viilutatud pirn, murendatud sinihallitusjuust ja koore-munasegu. | |
Juc
Abikokk 2008-10-09 22:00:49 |
Eile õhtul kartulipuder, praesardellid ja praemunad, tomatisalati ja ahjus grillitud lillkapsas
täna lõunal ei olnud muud kodus, tegin pruunistatud sibularõngaste ja tomatiga segatud kartuliputru
pealelõunal pakuti konverentsil lõunat, arvake ära, mis see oli... kartulipuder praepeekoniga (juurde kamajook)
õhtul ei jõudnud muud teha, kui sõin eilse kartulipudru viimase portsu ära
ja nüüd arvake ära, kas mul on veel kartulipurdru isu :) http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Nummikene
Kokaõpilane 2008-10-09 22:11:40 |
Hommikune töövahetus, s.t et lõuna on olemata, õhtuooteks siis puuvilja müsli ja õhtusöögiks proovisin Nami-nami peedi-munasalati ära, kakao ja praesai täienduseks. Liha teeb tigedaks!!! |
|
Zoozi
Abikokk 2008-10-10 07:34:23 |
Õhtuks oli kotis küpsetatud sealiha, kõrvitsa-kartulipuder, mis maitses hea, aga oli vedelavõitu ja salatiks värske hapukapsas sibula ja jõhvikatega. Magustoit jäi ära untsu läinud koogi pärast. Ei olnud kõige parem päev :) | |
Merilin
Abikokk 2008-10-10 09:00:03 |
Amööb:
Mina ka, aga ilma supita :P Mina sõin lõunaks Nõmmel asuval Sõõrikukohvikus seljankat ning 2 sõõrikut. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-10 09:11:10 |
Lõunaks paar singivõileiba ja mõned õunad. Eile õhtul õnnestus nautida (ja seda täiega :P) kuuekäigulist üllatusmenüüd restoranis Stenhus. Muljetan (ja siis juba koos piltidega) Stenhusi teemas pikemalt.. Täna õhtul plaanis üks küülik kodus toiduks teha. | |
Nipitiri
Abikokk 2008-10-10 09:15:13 |
Eile õhtuks tšilliga karjasepirukas nov Good Foodist - tegelikult oli see kombinatsioon chilli con carne'st ja karjasepirukast. Retsept jäi silma, sest selle kattes kasutati kartuli asemel pastinaaki ja mul oli vaja just viimased seisma jäänud pastinaagid ära kasutada. Tulemus ei olnud üldse paha.
Magustoiduks ploomidega tarte tatin. |
|
Tullia
Abikokk 2008-10-10 09:31:37 |
Eile oli metsik õhtu, toidu osas. Kõike sai liiga palju söödud, aga minuga juhtub seda ikka, kui 1) on liiga külm, 2) miski mind häirib. Eile oli mõlema teguri kooslus ja seda tuli leevendada kogu õhtu: alustasin ühepajatoiduga, mida pidin lapsega jagama, jätkasin mitmete singivõileibadega, kolme tükikese küpsise-hapukoorekoogiga, mil peal paks šokolaadiglasuur, kuna asi läks liiga läägeks, siis tegin mõned soolalõhesaiad, selle peale vajasin natuke magusat turgutust ja manustasin viimased kaks tükki toorjuustu-šokolaadikooki (see on mu üks lemmikkooke), siis pidin ennast kõvasti ohjeldama, et minna viimaste vahvli-iirise maiustükikeste kallale ja lohutasin end hoopis maisigalettidega. | |
Aurora
Abikokk 2008-10-10 13:08:14 |
Eile õhtul ahjus küpsetatud toorvorstid, kartul ja grillitud köögiviljasegu (oad, brokoli, porgand) | |
| << < 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 > >> | ||