Nipitiri
Abikokk 2008-08-14 22:14:57 |
Täna lõunaks turuhoonest ostetud kapsarullid (täitsa söödavad) ja kõrvalt turult vanatädikese käest ostetud Emma Leppermanni ploomid (klassikaliselt head). Õhtusöögiks ammune lemmik - GF kanakarri paprikaga. Tegin esimest korda 2004 septembris ja sellest ajast lugematuid kordi. Soovitan soojalt. Mina suurendan mõnevõrra paprika ja sibula, samuti kurkumi (kollajuure) ja garam masala osakaalu retseptis. Tšillisid panen ka harilikult rohkem ja kindlasti koos seemnetega. | |
Profa
Abikokk 2008-08-14 22:23:35 |
Kohe tuleb ahjust hatšapuri. Juurde salat lehtsalat-rukola-kirsstomat-redis. | |
Berit
Abikokk 2008-08-14 22:54:07 |
Täna möödus lõuna pulmas! :D Täiesti supppper külmlaud oli, seafilee lõigud musta ploomiga, kõiksugu muud liharullid, suitsutatud suur kala ja sinna juurde lõheviilud (imemaitsvate kastmetega sealjuures) ja kalapasteediga rull, maitsev kartulisalat ja traditsioonilised täidetud munad, mozzarella-tomatisalat, kirju värske salat ja oi igasugu väiksed korvikesed-tikusuupisted sinna juurde veel. Ja kui maitsev pulmatort! Šokolaadisel põhjal oli siis hapukoore-mandlitäidis šokolaadilaastudega rohkelt üle puistatud. Vist oli jäämägi tordi nimi :D. Ja kuigi õhtuks kõht veel täis, siis mahtus sellegipoolest üks banaan, terve tops Vau jäätist ja tumedat 85% šokolaadi ka peale! ;) | |
Liiz17
Abikokk 2008-08-14 23:44:25 |
Meie tänane õhtusöök:
Ahjulõhe:
ja magustoiduks Kohupiimapommid
|
|
Täpik
Abikokk 2008-08-15 08:48:16 |
Mina proovisin eile Santa Maria päevaretsepti: suitsune grill-lõhe Sai küll hea. Lisandiks oli hoopis lillkapsa-brokkoli segu koos bearnaise kastmega ja rikotta kohupiimast segu koos jogurtimajoneesi, ürdisoola, tilli ja sellerilehtedega. Tegin ka ploomikooki, kus põhi oli naabrinaise õunakoogi oma ja peal poolikud ploomid koos fariinsuhkuru ja kaneeliga, aga üllatavalt muutus muidu magus aprikoosploom üllatavalt hapuks. Magus vahukoor aitas hädast välja, aga hommikul täiest jahtunult oli ka ilma kooreta minu jaoks OK | |
Spiidi
Abikokk 2008-08-15 09:32:37 |
Õhtuks tegin omale klassikalist tursamaksa-salatit sibula ja munaga. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-08-15 11:10:19 |
Nipitiri:
Nipitiri, lisasin retsepti Nami-namisse ka: Kanakarri vürtsköömnetega. Ega Sul pilti juhuslikult käepärast pole? ;)
Õhtusöögiks ammune lemmik - GF kanakarri paprikaga. Tegin esimest korda 2004 septembris ja sellest ajast lugematuid kordi. Soovitan soojalt. Mina suurendan mõnevõrra paprika ja sibula, samuti kurkumi (kollajuure) ja garam masala osakaalu retseptis. Tšillisid panen ka harilikult rohkem ja kindlasti koos seemnetega. Spiidi:
Spiidi, kuidas maitses? Kommenteeri retsepti ka ;)
Õhtuks tegin omale klassikalist tursamaksa-salatit sibula ja munaga. |
|
Aaloemahl
Abikokk 2008-08-15 15:35:58 |
Lõunasöögiks kartulipuder, praetud kukeseened sibulaga, tomat, kurk. Kuna lõunasöök oli hiline, siis õhtuks tõenäoliselt midagi ei tee. | |
Spiidi
Abikokk 2008-08-15 17:32:55 |
Pille:
Väga hea oli nagu alati. Ema tegi seda kunagi päris tihti. Ma ei pannud majoneesi vaid piirdusin tursamaksa, sibula ja munaga. Muna panin isegi vähem kui retseptis ette nähtud kuna ei tahtnud, et muna maitse domineeriks.
Mõnusalt rammus söök. Sõin selle lihtsalt otse kausist ilma saiale panemata ja kõht sai nii täis, et muud ei soovinudki :)
Spiidi:
Spiidi, kuidas maitses? Kommenteeri retsepti ka ;)Õhtuks tegin omale klassikalist tursamaksa-salatit sibula ja munaga. |
|
Berit
Abikokk 2008-08-15 17:37:26 |
Lõuna ja õhtusöögiks suvikõrvitsavorm
magusaks kama (ilmselgelt on mind tabanud kamahullus) |
|
| << < 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 > >> | ||