Merilin
Abikokk 2008-08-16 20:38:49 |
Eile hatšapuri, täna see, mis külmikust leian :) Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Merilin
Abikokk 2008-08-16 20:40:42 |
Betty:
Jaa Betty, salati Elsa tegi tõesti kodujuustuga :)
Täitsa mõnus loetelu oli laual. Thredahlia:
Noh? Ma vaikselt lootsin, et Sa loed üles mis me eile õhtul sõime :)
Nii, grillitud ja ahjus toorjuustuga küpsetatud šampinjonid, oavõie, salat (vist kodujuustuga), singi karask, Marianne küpsised, kaeraküpsised, grillitud liha, kana, sibul, suvekõrvits ja viinerid jne Veini oli ka :)
Mulle maitsesid väga igal kujul šampinjonid, Thredahlia oavõie ja Marianne küpsised :DAga mina unustasin lõuna koju (krooniline mure!) ja tööl on nii kiire, et majast välja ei pääse - seega leib, sinep ja konservmais. Brr... parandan seda muret õhtul. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Kiilike
Abikokk 2008-08-16 21:05:07 |
õhtuks oli aedoad küüslauguse võiga ja valged praevorstid "raudade" vahel tehtult. Rauad siis need elektrilised grillrauad :) . Magusaks õuntega pannkoogid . | |
Täpik
Abikokk 2008-08-16 21:11:58 |
külaliste puhul hulgalist grill-liha gruusia veiniga ning kreeka salatit ning Sepamaa talu raamatust šokolaadikook . Panin ilmselt liiga väikse vormi sisse 28-30 cm läbimõõt oleks ilmselt parem olnud. Nüüd küpsetasin umbes 2 tundi (lõpp läks juba segi). Hea sai küll... Servad kippusid ära lagunema - oleks ikkagi pidanud külgedele ka paberit panema, lootsin, et non-stickist on abi. | |
Sirliiz
Abikokk 2008-08-16 22:56:01 |
Viimane nädal on möödunud täielikul pirukate lainel, magusaid kooke ka vehele... Nüüd võttis mees kokkamise üle ja täna õhtul sõime Kohevat kukeseenevormi. Kõige eelneva taustal lahja värk :) Meile maitses, tõeliselt seenene suutäis. Kuna ma tegelen ikka veel eelmise aasta jääkide likvideerimisega, siis seened olid juba eelnevalt pannilt läbi käinud ja sügavkülmas sesinud ( ma ei tea täpsemalt, ema varustab :) ) ja sobisid hästi sellesse vormi.
Pille, pilte veel retsepti juures ei ole :)
|
|
Katja
Abikokk 2008-08-16 23:03:27 |
täna oli kohalike lastega väljasõit kanuuretkele ja loodusmängudele ning sealsed kokad hellitasid meie kõhtu värskete keedukartulitega, hakklihapallide, kanašnitsli, mitut sorti toorsalati ja koheva-pehme-magusa aiaõunakoogiga.. :) kõht viimase vindi peal punnis ees :) | |
Tiopepe
Kokaõpilane 2008-08-17 10:23:07 |
eilne lõuna-õhtusöök oli suht kesine, aga väga abiks: rosinad, kuivatatud ploomid, banaanid, soolakurgid, palju vett ja spordijooki. selline oli Helsinki jooksumaratoni menüü. | |
Nämmu
Abikokk 2008-08-17 13:57:18 |
eile sai tehtud grilllõhet prantsuse sinepi ja laimiga nng soolaube. kõrvale värskeid salateid. Magustoiduks mahlane porgandikook toorjuustuglasuuriga. :)
Täna siis lõhe rabarberilehe sees ning magustoiduks ilmselt midagi tikritest. Kaie |
|
Liiz17
Abikokk 2008-08-17 15:57:38 |
Eile käisime sünnipäeval ja pakuti nn õhtusöögiks grilllõhet, kartulisalatit ja igasugu suupisteid :) | |
Täpik
Abikokk 2008-08-17 16:04:11 |
Lootsin kerget lõhsuppi saada, aga ilmselt on kokk (loe: Täpik) armunud, sest supp sai soolane... :O Ei aidanud isegi pasta lisamine. Ilmselt oli mu lõhepea ja selgroo keeduvesi kuidagi hästi soolaseks keenud. Kui kellelgi on nippi, kuidas liigne sool supis kätte saada, antku kibekiirelt teada.... | |
| << < 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 > >> | ||