Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2008

Ulaturo
Kokaõpilane
2008-08-09 13:12:09
Kuna praegu on rõhuasetus hoidistamisel, siis peab pere leppima kiirtoitudega. Meie pere üks lemmikuteks on kreveti püreesupp. Keedan erinevad juurviljad pehmeks, lisan 2 pakki kreveti sulatatud juustu. Püreestan ära ja lõpuks panen juurde 2 pakki külmetatud krevette. Maitseks lisab igaüks endale maitserohelise segu. (külmutatud krevettide asemel olen pannud ka krevetinuudleid). Kiirelt valmis ja päris söödav. Paneks pildi ka üles, aga see nõuab veel õppimist. Ja ega need püreesupid eriti erinevad ole, veidike värvi vahe.

Söön,et elada.

Aaloemahl
Abikokk
2008-08-09 14:19:50
Eile lõunaks suitsukala-pastasalat ning õhtuks Wilde siga Wilde pubis. Täna veel hommikuse söögiga...

sussi-sussi.blogspot.com

Kika
Abikokk
2008-08-09 14:37:17
hapuoblikasupp, ma teen seda alati, kui üksi kodus olen :)
Ragne
Abikokk
2008-08-09 16:58:43
Lõunaks tegin eriti kerget ja lihtsat - aurutatud juurviljad, viinerid ja kodujuustukaste

www.kokkama.ee

Blonduanna
Abikokk
2008-08-09 16:59:30
lõunaks spagetti bolognese, õhtusöögiks karbitäis tofupalle hapukoorega

http://blondukokkab.blogspot.com

Tripsakas
Abikokk
2008-08-09 19:19:11
Tomati püreesupp praetud rukkileivaga. Magustoiduks beseerull vaarikatega.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-08-09 21:13:19
Käisime õe ja õepoegade sünnipäevapeol. Sõime ema tehtud imehead kartulisalatit, sinna kõrvale erinevaid aedviljakange dipiga, peremehe tehtud šašlõkki, Narva kohviku juustukringlit ja šokolaadikringlit, minu tehtud vahukooretorti*, 9-aastase sünnipäevalapse Tomi tehtud küpsisetorti ja muud nipet-näpet. Homseks jäi neile veel kaks Narva kohviku kringlit (pitsa- ja kohupiima-) ning minu tehtud suur kräsupea. * Vahukooretort on kasina moega, sest Kristjan oli vahukoorepaki külmikusse ära peitnud ja ma ei leidnud seda seal õigel ajal üles :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Sirliiz
Abikokk
2008-08-09 21:40:21
Õhtusöögiks täna Manni Suvikõrvitsa-lumekrabipirukas. Võtsin ta nõu kuulda ja tegin põhja kohupiima-muretaignast, tõesti superhea. Pealegi nõksa lahjam ka ju ;) Fotoka aku otsustas aga tühjaks saada, aga homme uus päev :) Ma mõtlen pikemat aega juba, et vajan suuremat lahtikäivat vormi, 23 cm on ikka jube väike. Täna hoidsin ka hinge kinni, et taigen ja segu sinna ikka ära mahuks ja küpseks ka.
Mann
Abikokk
2008-08-10 09:33:10
Sirliiz:
Õhtusöögiks täna Manni Suvikõrvitsa-lumekrabipirukas. Võtsin ta nõu kuulda ja tegin põhja kohupiima-muretaignast, tõesti superhea. Pealegi nõksa lahjam ka ju ;) Fotoka aku otsustas aga tühjaks saada, aga homme uus päev :)
Väga tore, et meeldis. Meil oli eile taas sünnipäev, kus oli kodune superhea kartulisalat, kilupirukad, viineripirukad. Magusaks ülemõistuse hea meekook ja õunakook.
Ulaturo
Kokaõpilane
2008-08-10 11:43:47
Olen tegemas just kalakotlette. Kui merel kalal käime, jääb võrku ikka niinimetatud prügikala ka. Need puhastan ära ja panen parajateks portsjoniteks (oma peret arvestades). Nüüd võtsin paki ja lasin koos sibula ja küüslauguga hakklihamasinast läbi. Munad ja maitseained juurde ning puulusikaga supsti pannile. Värske kartul, kaste ja salat juurde ja jätku leivale. Pealelõunaks saab kiirelt üks kohupiima-plaadikook hapukoore ja marjadega ahju, õhtuseks nosimiseks.

Söön,et elada.

<< 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 >>