Aurora
Abikokk 2008-08-11 10:24:49 |
Kuna kolimine parasjagu käsil, pole tõsisemaks toidutegemiseks aega jagunud. Eile toitusin, grillile visatud paprikatest, lillkapsast ja suvikõrvitsaviilakatest, millele killuke juustu peale sai lõigatud. Kasutasin Santa Maria grillõli, pean kiitma. Juurde võtsin kodujuustu ja aiast nopitud maitserohelist. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-08-11 10:25:56 |
Eile käisime meespoole suguvõsakokkutulekul/vanaonu 93. sünnipäevapeol Tori-Selja kandis Pärnumaal. Sõime õues kartulisalatit, suitsukalasalatit (mõlemad väga head), erinevaid grillitud vorste, hapukurki-tomatit, sõstra-vahukooretorti, kringlit ja Kuno Plaani kohupiimatorti. Siis kiirustasime Tallinna tagasi, et ma jõuaks ühe sõbranna juurde hiljutisi ja peatseid sünde ja sünnipäevi tähistama. Seal samuti menüüs kartulisalat, väga ahvatleva välimusega kana Caesari salat, juustud, marjad, vaarika-toorjuustutort. Kõik on väga maitsvad salatid olnud, aga nüüd pean natuke pausi :D | |
Merilin
Abikokk 2008-08-11 10:40:31 |
Eile-üleeile aedoad seentega, tulised aedoad munaga ja sõstrakeeks.
Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Spiidi
Abikokk 2008-08-11 10:51:08 |
Eile sõin lõunaks laupäeval korjatud männiriisikatest tehtud seenesousti värskete kartulitega. | |
Spiidi
Abikokk 2008-08-11 14:19:07 |
Lõunaks tegin omale suvikõrvitsa-hakklihavormi, nii meeldiva ja kerge maitsega. Ainult, et vorm jäi kuidagi vesine. Kuidas seda vähem vesiseks saaks? Kui suvikõrvitsad enne vormi küpsetada, siis saaks kindlasti vett vähemaks aga see muudab vormi tegemise väga ajakulukaks. Võibolla oli asi ka tomatites (panin retseptis olnud ketšupi asemel värskeid tomateid). | |
Sirliiz
Abikokk 2008-08-11 14:41:28 |
Spiidi:
Ma usun, et just tomatites siis asi olla võiski. Olen paar korda teinud ja ei ole sellist probleemi esile kerkinud. Tomatipastat olen ka ketsupi asemel pannud, aga sellise koguse juures (minul Heinzi) ketšup annab annab õrna maitse, ei jää domineerima kui seda kardad :) Lõunaks tegin omale suvikõrvitsa-hakklihavormi, nii meeldiva ja kerge maitsega. Ainult, et vorm jäi kuidagi vesine. Kuidas seda vähem vesiseks saaks? Kui suvikõrvitsad enne vormi küpsetada, siis saaks kindlasti vett vähemaks aga see muudab vormi tegemise väga ajakulukaks. Võibolla oli asi ka tomatites (panin retseptis olnud ketšupi asemel värskeid tomateid). |
|
Spiidi
Abikokk 2008-08-11 14:56:13 |
Sirliiz:
Võibolla tõesti jah :) Ma järgmine kord proovin siis tomatipastaga.
Spiidi:
Ma usun, et just tomatites siis asi olla võiski. Olen paar korda teinud ja ei ole sellist probleemi esile kerkinud. Tomatipastat olen ka ketsupi asemel pannud, aga sellise koguse juures (minul Heinzi) ketšup annab annab õrna maitse, ei jää domineerima kui seda kardad :)Lõunaks tegin omale suvikõrvitsa-hakklihavormi, nii meeldiva ja kerge maitsega. Ainult, et vorm jäi kuidagi vesine. Kuidas seda vähem vesiseks saaks? Kui suvikõrvitsad enne vormi küpsetada, siis saaks kindlasti vett vähemaks aga see muudab vormi tegemise väga ajakulukaks. Võibolla oli asi ka tomatites (panin retseptis olnud ketšupi asemel värskeid tomateid). |
|
Ragne
Abikokk 2008-08-11 16:09:21 |
Nii täna viidi lõpuks minu katkine pliit parandusse, nii et olen mõneks ajaks ilma pliidi ja ahjuta. Pole midagi- lõunaks ostsin Selveri grillkana :) Homseks peab vist mingit pakisuppi tegema või kiirnuudleid, loodame et veekeetja otsasi ei anna.... | |
Kairi
Kokaõpilane 2008-08-11 16:41:08 |
Löunaks söin kalahautist tomati, oliivide ning artisokisüdametega, kasutasin merikuradi fileed mis on mönusa tugeva lihaga ning ei lagune hautamisel tükkideks. Ärge laske ennast selle kala nimest ning koledast välimusest hirmutada ja proovige ka. Soovitan! | |
Merilin
Abikokk 2008-08-11 18:05:02 |
Suitsukala kõhuääred, Selveri terakuklid ja pudel Tõmmut Hiidu :)
Hmmm, ka Eestis võiks olla selline naisterahva argipäevaõhtusöögi 0.33l õllepudel. 0.5 tekitab natuke liiga ülevat meeleolu ja ohtrat und... Prantsusmaal, vist lausa 0.25 ja peaaegu alkoholita, oli natuke liiga äärmus, aga... Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
| << < 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 > >> | ||