Zoozi Abikokk 2008-10-31 13:03:48 |
Mul kah siis seal käidud. Toit ja teenindus oli hea. "Kutsumata" külalisi ei trehvanud ega otsinud ka. Väga mõnus koht on. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-28 15:40:32 |
Veetsin eile kuue sõbrannaga Tigus väga meeldiva õhtupooliku. Et asja lihtsamaks teha, olin eelnevalt tellinud paar suupistetaldrikut. Need nägid väga ahvatlevad välja - kitsejuust, päikesekuivatatud tomatid, suitsutatud pardirinnaviilud, mingid singilised jne. Söödi praktiliselt tühjaks.. Eelroogi seepärast keegi eraldi ei tellinud, võtsime enamasti "praad + dessert" komplekti (300 EEKi). Kõige rohkem sai kiita praetud merikeel ürdivõiga (kolm sööjat), kaks meist võtsid küpsetatud pardikoiva Alsace stiilis hapukapsaga (mõnus ja talvine, üldse mitte meie kohaliku hapukapsa moodi), üks hautatud seepia tomati-rouille kastmes. Üks sööjatest tahtis "midagi väiksemat" ja tellis eelroogade valikust mereanni mix'i. Lauale toodi elevusttekitavalt suur kausitäis erinevaid karpe ja languste jms. Kahjuks polnud fotokat kaasas :D Magustoitudest proovisime nii granadilliga panna cottat* (oleksin eelistanud _veidi_ pehmemat tarretist, aga kindlasti polnud see ka kummine), mõrudat šokolaadikooki, metskirsi-toorjuustukooki. Kohvid pealekauba. Veinisoovitused läksid kümnesse, me seitsmene seltskond (kellest kaks jõid vähe) suutis nelja tunni jooksul ära juua neli veini :D Maitsev. Õdus. Mugav. Mõnus. Meeleolukas. * Kui nüüd juuksekarva lõhi ajada, siis sellist asja, nagu 'passionivili' eesti keeles ei ole (desserdimenüüs on nimelt 'panna cotta passioniviljaga'). On granadill. Aga no maitses väga hästi sellegipoolest... | |
Apelsin Kokaõpilane 2008-11-30 22:01:31 |
Pille:
ÕS väidab jah, et on olemas granadill - kannatuslille vili. Olen näinud eesti keeles kasutatavat ka väljendit "kannatusvili", mis on ilmselgelt ülekohus sellele toredale viljakesele. Aga pean ütlema, et isegi mul endal läks natuke aega enne, kui meelde tuli, et nõndanimetet passionivili meitekeeli granadill on.
aga täname Pillet külastamast ja ootame alati tagasi ;) * Kui nüüd juuksekarva lõhi ajada, siis sellist asja, nagu 'passionivili' eesti keeles ei ole (desserdimenüüs on nimelt 'panna cotta passioniviljaga'). On granadill. Aga no maitses väga hästi sellegipoolest... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-20 19:54:44 |
Oh jah.. Mul tekib alati kange soov Tigusse minna just siis, kui kollektiiv puhkab. Lihtsalt kõigile infoks siis, et 13-26. jaanuar on Tigu suletud (kollektiivne talvepuhkus)! | |
Fre Abikokk 2009-04-09 13:32:16 |
Pille:
No ja kui mina nende kohta uurin siis on 5-13 aprill suletud... Oh jah.. Mul tekib alati kange soov Tigusse minna just siis, kui kollektiiv puhkab. Lihtsalt kõigile infoks siis, et 13-26. jaanuar on Tigu suletud (kollektiivne talvepuhkus)! |
|
Fre Abikokk 2009-04-09 13:39:32 |
Eriti kurp - kodulehel oli kirjas et suljettu kuni 13.04 ja kui ma siis nuputasin et võiks ju minna 14.04 siis tuleb mulle automaatvastus. "Oleme kevadpuhkusel 5.aprillist-18.aprillini. Avame 21. aprill" No mis teha, tuleb minna mõni teine kord, usun et koht on ikka seda väärt. | |
Kärt Abikokk 2009-05-28 21:26:45 |
Käisime seal eile meeslemmiku sünnipäeva tähistamas ja tuleb tõdeda, et tegemist on ikka hirmhea asutusega. Sõime sinikarpe tomatikastmes, mina võtsin merihunti, meeslemmik sõi täidetud tuvi ja kõige lõpuks üks imeline Pavlova lõik. Oleme sõnatud ja keeletud, niivõrd maitsev oli :) | |
Merilin Abikokk 2009-05-28 22:18:04 |
Mina käisin seal eile ämma kohusetäitjaga :)
Tigu tuleb kiita. Karbid olid täitsa karbid ja sõrmede limpsimisest ei jäänud palju puudu. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-16 19:31:22 |
Käisime seal Kristjani ja tütrega täna lõunat söömas terrassi peal. Menüü oli lühike, aga valida oli täitsa mitme toreda roa vahel. Sobib ka kiirustavale lõunatajale - meie toidud olid laual minutitega :) Mina võtsin ehedalt eestimaise kartulid suitsuliha-kukeseenekastmega (lihtne, ent mõnus), Kristjan kiitis enda punaveinis hautatud küülikut. Magustoitu ei võtnud. Meeldis, et vesi toodi kohe alguses lauda ja see oli tasuta. Kokku läksid kaks praadi 155 krooni. | |
Zoozi Abikokk 2009-07-17 22:59:48 |
Pille:
Punaveinis hautatud küülikut kiitis väga ka minu keskmine poeg, kes muidu pole suur lihaaustaja.
Muide, kui ennast Tigu meililisti lisada, saab tööpäeviti peale kümmet hommikul lõunamenüü koos hindadega meilile.
Käisime seal Kristjani ja tütrega täna lõunat söömas terrassi peal. Menüü oli lühike, aga valida oli täitsa mitme toreda roa vahel. Sobib ka kiirustavale lõunatajale - meie toidud olid laual minutitega :) Mina võtsin ehedalt eestimaise kartulid suitsuliha-kukeseenekastmega (lihtne, ent mõnus), Kristjan kiitis enda punaveinis hautatud küülikut. Magustoitu ei võtnud. Meeldis, et vesi toodi kohe alguses lauda ja see oli tasuta. Kokku läksid kaks praadi 155 krooni. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |