Kevadine toorsalat vitamiinirikka karulaugu ning magus-krõmpsuva varajase kapsaga.
paar peotäit valget kapsast või hiina kapsast
suur peotäis hakitud värsket karulauku
avokaado-, rapsi- või oliiviõli
paar tilka veiniäädikat või šerriäädikat
2-3 tl suhkrut
soola ja musta pipart
Lõika kapsas hästi peenikesteks ribadeks, haki karulauk.
Sega kausis karulauk ja kapsas, maitsesta soola-suhkru-pipraga ning nirista peale veidi õli ja äädikat.
Serveeri toorsalatina.
Retseptiidee on Aet köögis toidublogist. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Mul oli hiinakapsas, aga sellegi poolest maitses hästi.
See on nii hea, just oli plaanis karulauku korjama minna ja õhtuks teha seda salatit. Mu laste lemmik ka :)
Karulaugu-kapsasalat
Kevadine toorsalat vitamiinirikka karulaugu ning magus-krõmpsuva varajase kapsaga.