Karulaugu-kapsasalat

Kevadine toorsalat vitamiinirikka karulaugu ning magus-krõmpsuva varajase kapsaga.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

paar peotäit valget kapsast või hiina kapsast

suur peotäis hakitud värsket karulauku

avokaado-, rapsi- või oliiviõli

paar tilka veiniäädikat või šerriäädikat

2-3 tl suhkrut

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika kapsas hästi peenikesteks ribadeks, haki karulauk.

Sega kausis karulauk ja kapsas, maitsesta soola-suhkru-pipraga ning nirista peale veidi õli ja äädikat.

Serveeri toorsalatina.

Nipid ja soovitused:

  • LCHF ja Paleo-versiooni jaoks jäta suhkur lisamata. Salat jääb hapukam, aga ikkagi maitsev!

Loe veel:

Retseptiidee on Aet köögis toidublogist. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 03.05.2012 21:26

Mul oli hiinakapsas, aga sellegi poolest maitses hästi.

ukosk
postitatud 03.05.2016 17:35

See on nii hea, just oli plaanis karulauku korjama minna ja õhtuks teha seda salatit. Mu laste lemmik ka :)