Praetud verikäkk

Kõige lihtsam variant verikäkkide kasutamiseks.

Proovi näiteks Maks&Mooritsa klassikalist verikäkki koore ja sibulaga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g verikäkki

50 g võid või õli

Valmistamine

Lõika verikäkk viiludeks ja prae kuumas võis või õlis mõlemalt poolt kergelt krõbedaks.

Söö kohe, juurde võid pakkuda jõhvika-, pohla- või kõrvitsasalatit.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Nojaa
postitatud 22.11.2008 16:09

Sellise asja tegemiseks on tõesti retsepti vaja? :O

Pille @ Nami-nami
postitatud 23.11.2008 10:16

Nojaa, Sinul ilmselt mitte. Aga on palju kodukokki, kes vajavad ideid ja nõu ka kõige lihtsamate retseptide tegemiseks :)

Riin
postitatud 25.11.2008 18:47

Mulle meeldivad verikäkid ka ohtra hapukooreha. Nämmm :)

Aitäh
postitatud 09.01.2014 03:39

Aitäh, mul läks vaja nii lihtsat retsepti. ^_^

Anu Tuur
postitatud 06.11.2017 18:38

Mmmmm minu lemmik :)

Mirje Kõosaar
postitatud 07.11.2017 21:04

Teen sama moodi!

Anni
postitatud 08.12.2020 15:29

Mina näiteks teen verikäkki esimest korda, nii et aitäh ka kõige lihtsamate retseptide eest!