Kõige lihtsam variant verikäkkide kasutamiseks. Proovi näiteks Maks&Mooritsa klassikalist verikäkki koore ja sibulaga.
Proovi näiteks Maks&Mooritsa klassikalist verikäkki koore ja sibulaga.
500 g verikäkki
50 g võid või õli
Lõika verikäkk viiludeks ja prae kuumas võis või õlis mõlemalt poolt kergelt krõbedaks.
Söö kohe, juurde võid pakkuda jõhvika-, pohla- või kõrvitsasalatit.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Sellise asja tegemiseks on tõesti retsepti vaja? :O
Nojaa, Sinul ilmselt mitte. Aga on palju kodukokki, kes vajavad ideid ja nõu ka kõige lihtsamate retseptide tegemiseks :)
Mulle meeldivad verikäkid ka ohtra hapukooreha. Nämmm :)
Aitäh, mul läks vaja nii lihtsat retsepti. ^_^
Mmmmm minu lemmik :)
Teen sama moodi!
Mina näiteks teen verikäkki esimest korda, nii et aitäh ka kõige lihtsamate retseptide eest!
Praetud verikäkk
Kõige lihtsam variant verikäkkide kasutamiseks.
Proovi näiteks Maks&Mooritsa klassikalist verikäkki koore ja sibulaga.