Vahusta munad suhkruga kõvaks vahuks. Sega kuivained omavahel, seejärel lisa vaheldumisi rõõsa koore, sulatatud või ning riivitud suvikõrvitsaga munavahule.
Kalla tainas võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud 22-24 cm koogivormi. Küpseta
175-kraadises ahjus umbes 35 minutit. Lase vormis veidi jahtuda, siis kummuta alusele. Lõika põhi kaheks kihiks.
(Soovi korral niisuta koogikihid õunamahlaga).
Sega võõbaained omavahel ning määri pool sellest jahtunud koogipõhjale. Tõsta peale teine koogikiht ning kata seejärel tort ülejäänud kreemiga. Kaunista röstitud mandlilaastudega.
Idee Valio.fi lehelt. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Suvikõrvitsatort toorjuustuglasuuriga
Suvikõrvitsakook on kaetud sidrunimaitselise toorjuustuglasuuriga.