2 dl 35% rõõska koort
2 dl maitsestamata jogurtit
1.5 dl astelpajumahla
1.5 dl suhkrut
4 želatiinilehte
vahukoort
Vahusta rõõsk koor.
Leota želatiinilehti umbes 5 minutit rohkes külmas vees. Kuumuta veidi astelpajumahla ja lisa kuivaks pressitud želatiinilehed. Sulata.
Sega kõik ained ettevaatlikult kokku. Lase tarretisel tund aega jahedas tarretuda.
Soovi korral kaunista vahukoorega. Retsept on pärit Satakunnan Martojen Tyrnikirja-raamatust (Tyrni-jogurttihyytelö). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
LOE VEEL:
Mõnus. Maitses ka lastele ;)
Zoozi saatis kunagi sellise pildi ka:
Maitses väga!
Imehea! Mulle väga meeldis ja lastele ka.
Astelpaju-jogurtitarretis