Sinihallitusjuustu-piparkoogiküpsised on maitsvaimad värskelt küpsetatuna. Säilita üleliigseid tainarulle sügavkülmas ja võta sealt välja vaid vajalik kogus küpsiste küpsetamiseks.
Jaota piparkoogitainas kaheks, rulli kumbki jahusel laual 20x25 cm nelinurgaks. Lõika servad siledaks ja puista peale hästi külmalt riivitud sinihallitusjuust võimalikult ühtlaselt. Keera tainas pikemast servast rulli, pühi liigne jahu minema.
Lõika rull terava noaga 1 cm viiludeks ja laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Vormi kettad ümaraks ja küpseta 175kraadise ahju keskosas umbes 9-10 minutit.
Lase ahjuplaadil jahtuda. Serveeri glögi kõrvale või juustulaual.
Retsept võetud soomlaste Pirkka-lehelt (Leivotaan glögille: Juustoiset piparikiekot). Pildi tegi Kaare.
Munavaba versiooni jaoks kasuta munavaba piparkoogitainast (nt seda).
Sinihallitusjuustu-piparkoogiküpsised
Sinihallitusjuustu-piparkoogiküpsised on maitsvaimad värskelt küpsetatuna. Säilita üleliigseid tainarulle sügavkülmas ja võta sealt välja vaid vajalik kogus küpsiste küpsetamiseks.