250 g võid
100 g suhkruga kondenspiima
150 g tuhksuhkrut
Pehmenda või ja vahusta, lisa sõelutud tuhksuhkur ja kondenspiimaga segatud vanill ja konjak.
1715. aastal asutatud Martelli konjakimaja on vanim suurtest konjakimajadest ning ka neist ainus, kus eau-de-vie destilleeritakse eranditult puhtast ja selgest valgest veinist.
Martell VSOP Aged in Red Barrels nimi toob esile vaadid, kus seda väärt konjakit hoitakse. Aja jooksul omandab tammepuit kergelt punaka tooni ning just sellises küpsusastmes vaadid moodustavad Martell VSOP konjakiga täiusliku koosluse.
Martell VSOP Aged in Red Barrels on vasekarva kuldsete toonidega jook, mille aroomibukett on ümar, värske ja intensiivselt puuviljane. Maitse on täidlane, tunda on samu puuviljaseid noote - mirabelli, virsikut ja aprikoosi. Puuviljaseid maitseid täiendab tammevaatidest pärinev magus vürtsikus.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Just see õige kreem moorapeade ja teekoogi vahele!
Hea idee makroonidele
Mõnus!
Kas sobib igasugune või?
Minule meeldib selle kreemiga torte kaunistada. Kohvimaitseliseks muudan kreemi lahustuva kohviga!
Kas napoleoni koogile võiks seda sama võikreemi vahele panna.Mäletan,et vanaema tegi napoleoni kooki alati võikreemiga.Nõuandeid
Võikreem
Võikreemi kasutatakse erinevate kookide täidisena. Maitsestamiseks kasuta nt Martell VSOP Aged in Red Barrels konjakit.