Kakaopannkoogid

Siin on pannkoogitainasse lisatud kakaopulbrit. Šokolaadikarva pannkoogid on eriti maitsvad nt kirsimoosi ja vanillijäätisega - need tasakaalustavad intensiivset kakaomaitset.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

5 dl piima

3 dl nisujahu

5 sl kakaopulbrit

2 muna

2 sl suhkrut

1 tl soola

Praadimiseks:

võid

Valmistamine

Sega kausis jahu, kakao ja suhkur omavahel, sega juurde piim. Klopi ühtlaseks, siis klopi juurde munad. Lase valmis tainal pool tundi seista.

Prae pannil võis õhukesed väikesed pannkoogid.

Retsept pärit soomlaste MTV3 veebilehelt (Suklaaohukaiset). Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Pille @ Nami-Nami
postitatud 24.01.2011 08:47

Toomas, me oleme ise selle retsepti järgi edukalt pannkooke teinud (pildil ju näha). Päris 2:1 see vedeliku ja jahu vahekord ei ole, 5 sl kakaopulbrit (75 ml) on ju ka, lisaks seovad munad ja tainas peab pool tundi seisma enne kasutamist, et jahu paisuda saaks.

Kaare
postitatud 15.10.2016 13:25

Tainas on vedel ja väikeseid pannkooke on tavalise panniga veidi ebamugav teha, aga võimalik, kui ühtlane kuju pole tähtis. Praadimise käigus mõtlesin mitu korda, et teeks parema meelega ülepannikaid :) Tugeva kakao maitsega, lastele väga ei meeldinud. Aga põnev vaheldus tavalistele pannkookidele.