Grillitud aedviljavardad

Grillitud aedviljavardad sobivad hästi näiteks hapukooredipiga, ent ka lisandiks liha- või kalaroogade juurde. Kõiki loetletud köögivilju ei pea kasutama, vali lemmikud!

Kogus
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

pisikesi sibulaid

lillkapsast või spargelkapsast

saledat suvikõrvitsat

paprikat

šampinjone

kirsstomateid

maisitõlvikuid

soovi korral grillkastet

Valmistamine

Koori sibulad ja lõika lillkapsas õisikuteks. Keeda sibulaid 10 minutit ja lillkapsaõisikuid 5 minutit soolaga maitsestatud vees. Nõruta.

Lõika suvikõrvits ja maisitõlvik 1,5 cm viiludeks ja tükelda paprika. Puhasta seened.

Soovi korral lase köögiviljadel mõnes ürdimarinaadis või meelepärases grillkastmes maitsestuda. 

Lüki aedviljad vaheldumisi grillvarrastele. Grilli süte kohal või küpseta kuumas (grill)ahjus. Soovi korral pintselda köögivilju taas ürdimarinaadi või grillkastmega. Grilli aedviljad kaunilt pruuniks ning serveeri.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 09.07.2010 14:23

Dipp oli väääga hea, juurikad ise ka mõnusad.

Kaare
postitatud 03.07.2016 16:05

Ilusad värvilised vardad :)