Amarula Cream trühvlid

Nende mõnusate koorelikööritrühvlite valmistamisel soovitab Nami-Nami kasutada Amarula Cream likööri, mis annab trühvlitele mõnusalt eksootilise maitsenüansi.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

225 g tumedat šokolaadi

75 ml e. 5 sl 35% rõõska koort ehk vahukoort

25 ml Amarula Cream koorelikööri

1 pikuti poolitatud vanillikaun

20 g võid

Veeretamiseks:

kakaopulbrit

Valmistamine

Sulata šokolaad kergelt keeva kuuma vee kohale asetatud kausis. Lase jahtuda.

Kuumuta rõõsk koor, Amarula ja vanillikaun väikeses potis peaaegu keemiseni. Lase jahtuda, eemalda vanillikaun.

Hõõru või vahule, sega sulašokolaadi hulka, lisa rõõsk koor.

Pane külmkappi hanguma, siis vormi pallikesteks ja veereta kakaopulbris.

Vaata veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 24.12.2009 23:45

Hästi mõnusad tulid:)

Pille
postitatud 25.11.2016 15:22

Zoozi on sellise pildi saatnud:

L
postitatud 14.12.2010 20:53

väga mõnusad tulevad. kasutasin hoopis Kiiu Torni likööri. šokolaadiks kasutasin 48% kakaosisaldusega šokolaadi. Ei julgenud kõrgema protsendiga kasutada, kuna mulle üldiselt tume šokolaad väga ei meeldi, aga järgmine kord siiski teeksin tumedamaga. Mõnus mässamine oli nendega, nagu trühvlitega ikka, aga selles ongi tegemise võlu :)