100 g toasooja võid
4 keedetud muna
hakitud murulauku või peterselli
Sega pehme või, hakitud munad ja hakitud murulauk või petersell. Maitsesta soolaga ja klopi puulusikaga ühtlaseks.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Mõnus saiakatteks.
Väga hea leiva peale. :)
Äärmiselt hästi maitseb! Tegin perele ja kõik jäid rahule :)
<p>Olen alati teinud hapukoorega "munavõid".... katsetasin nyyd siis originaali ka ära :) </p><p>Karjalapirukatele ja niisama saia-leivakatteks super! :)</p>
Ma kardan munavõid üle soolata ja selles suures kartuses õnnestub mul alati liiga mage munavõi teha :)
ema tegi nii head muna vôid, jaa see oli mittu, mitto aastad tagasi. olen otsinud retseptid ja leitsin. nûûd tee ise esimest korda : )
Ma tahaks teada kui kaua mune keedad? 10min?
10min ja panna sisse kui vesi mullitab munad sisse panna õrnalt.
Tegin seda täna, siin kus olen pole peterselli leidnud. Kasutasin koriandrit ja tuli väga hea. Lihtne ja maitsev!
Koriandriga on kindlasti põnev! Aga kus ei müüda peterselli?
Mina panen veel törtsu majoneesi ka :)
Kui kaua neid mune peab keetma?
Antud juhul ikka kõvaks ehk siis 8-10 minutit, olenevalt muna suurusest. Panime retsepti alla ka viite munakeetmise artiklile.
Nämma!
Majoneesiga parim
Munavõi
Järjekordne klassika eesti köögist - sobib nii keedukartulite kõrvale kui ka võileivakatteks või karjala pirukate lisandiks.
NB! Parima munavõi saab vastkeedetud jahtunud munadest - siis on tulemus kreemjam.