4 keedetud muna
100 g pehmet võid
200 g kodujuustu
maitseks (helbelist) meresoola
hakitud värsket murulauku või peterselli
Kõige parem on kasutada veidi jahtunud värskeltkeedetud mune.
Koori munad, eralda kollased valgetest. Hõõru kausis toasoe või ja munakollased ühtlaseks. Sega juurde hakitud munavalge ja kodujuust, maitsesta soolaga ning klopi ühtlaseks.
Munavõi säilib kenasti külmkapis, kuid parim on see siiski toasoojalt ja värskelt valmistatuna. Kui oled munavõi külmkappi hoiule pannud, siis tõsta see veerand tundi enne serveerimist tuppa pehmenema.
väga maitsev sai
röstsaia või karjala pirukaga väga hea!
Tegin ikka valmis mõtlesin , et söön veidi. Eksisin sai otsas ja või otsas . Hüvasti dieet. No nii maitsev oli.
Mule maitses. Ma arvasin, et jääb tugevam kodujuustu maitse, aga ei.
Tore, et meeldis, Hexy. Eks kodujuust ongi ju üsna maheda maitsega, siin annab pigem pehmust juurde ja mahendab munamaitset.
Soovitus: lisage veel marineeritud kurgi tükikesi. Need sobivad ideaalselt! Olen aastaid nii söönud! Kodujuustu asemel sobib ka kohupiim. Ja selle "rohelise" asemel kasutaks tilli. Mina kutsun seda valgulaksuks. Kodujuust ja muna on hästi valgurikkad ja kõik koostisosad annavad vähe kaloreid. Super!
Minu kodujuustu-munavõi:
Kodujuustu-munavõi
Serveeri kodujuustu-munavõid leiva, kreekerküpsiste, keedetud kartulite, karjala pirukate, kartulikaraskite jms juurde. Kodujuustu asemel võid kasutada ka teralist kohupiima.