150 g nisujahu
2 sl riisijahu
0,5 tl soola
0,5 tl küpsetuspulbrit
2,5 dl vett
1 klopitud muna
1 väike hakitud sibul
1,2 dl päevalilleõli või rapsiõli
8 rohelise sibula vart
16 suurt kooritud hiidkrevetti
2 kalmaari
2 punast tšillikauna
Dipikaste:4 sl sojakastet
1,5 sl riisiäädikat või valge veini äädikat
1 hakitud roheline sibul
1 tl gochugaru tšillipulbrit või tavalist tšillipulbrit
Garneerimiseks:hakitud rohelist sibulat
Sega dipikastme ained omavahel ja tõsta ootele.
Haki šalottsibul. Lõika roheline sibul 15 cm juppideks. Lõika kooritud krevetid 3 cm juppudeks. Lõika kalmaariliha 1x3 cm tükkideks. Lõika tšilli kerge nurga all viiludeks. Klopi üks muna kausis lahti.
Sega kausis jahud, sool ja küpsetuspulber. Sega juurde vesi ja jahu ning sega tainas ühtlaseks. Lisa hakitud sibul.
Kuumuta mittenakkuv praepann keskmisel kuumusel. Lisa 1,5 sl õli ja pane veerand tainast pannile, nii et saad umbes 12 cm läbimõõduga pannkoogi. Aseta peale 2 rohelise sibula tükki, siis veerand mereandidest ja tšillist. Kalla peale veerand lahtiklopitud munast.
Prae 3-4 minutit või kuni pannkook on alt kuldpruun ja krõbe. Pööra pannkook ettevaatlikult spaatli abil ümber ja prae veel 2-3 minutit.
Libista valmis pannkook köögipaberile tahenema.
Küpseta ülejäänud pannkoogid samal moel.
Serveerimisel kaunista rohelise sibulaga, kõrvale paku dipikastet.
Allikas: Taste.com.au
Korea mereanni-pannkoogid
Haemul-pajeon (해물파전) ehk Korea mereandidega pannkooke tuleb serveerida dipikastmega.