Mõõda jahu ja sool kaussi, sega läbi.
Kuumuta vesi keemiseni, siis kalla peene nirena jahusegu hulka, kahvli või söögipulkadega hoolikalt segades. Sega tainas ühtlaseks, siis vormi see palliks (vajadusel lisa 1 tl tulikuuma vett).
Pane tainapall kaussi ja kata niiske rätikuga. Lase tainal 30 minutit "puhata".
Võta tainas kausist välja ja sõtku seda umbes 5 minutit, kuni see on täiesti ühtlane. Rulli kergelt jahusel laual umbes 5 cm läbimõõduga silindriks/toruks.
Lõika tainas hästi terava noa abil u 1,5 cm paksusteks viiludeks. Rulli iga tainaviil kergelt jahusel laual tainarulli abil õhukeseks kettaks. Valmis kettad kasta kergelt jahusse ja tõsta üksteise otsa virna.
NB! Kui Sul ei õnnestu ühtlaseid tainakettaid rullimise teel saada, siis lõika u 8 cm läbimõõduga ümmargusteks ketasteks, kasutades vajadusel kas spetsiaalset lõikurit või nt pahupidi klaasi ja teravat väikest nuga :)
Kasuta wonton-lehti kas kohe või pane kinnises karbis kuni ööpäevaks külmkappi või tõsta sügavkülma.
Pildid tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Wonton-tainalehed
Wonton on Hiinas armastatud "pelmeen" - siin on juhised wontoni valmistamiseks vajalike tainalehtede tegemiseks.