4 sl võid
2,5 dl hakitud sibulat
5 dl hakitud keedetud soolaveist (corned beef)
3,75 dl keedetud hakitud peeti
3,75 dl keedetud hakitud kartuleid
1 tl (gluteenivaba) Worcesteri kastet
4 hakitud värskelt peterselli
Kuumuta või suurel (malmist) praepannil keskmiselt tugeval kuumusel. Lisa hakitud sibul ja prae, kuni sibul on klaasjas.
Lisa hakitud corned beef, keedukartulid ja -peedid. Sega läbi, siis jaota ühtlase kihina pannile. Alanda kuumust, vajuta segu spaatliga vastu panni, et see paremini küpseks. Prae keskmisel kuumusel, kuni kartulid on alt pruunistunud, aga ära sega! Pööra segu metallspaatli abil ümber, suru vastu panni ja pruunista ka teiselt poolt. Kui roog kipub panni külge kinni hakkama, lisa veel võid.
Kui liha, kartulid ja peedid on kenasti pruunistunud, tõsta pann tulelt. Piserda peale Worcestershire'i kastet soovi korral. Sega juurde petersell, maitsesta värske pipraga (liha on soolane, nii et soola ilmselt vaja lisada pole).
Serveeri niisama või praetud või pošeeritud munaga.
Retsept on mugandatud Simply Recipes blogist.
Soolaveis peedi ja kartuliga
"Red Flannel Hash" on USAs Uus-Inglismaal populaarne viis soolaveise serveerimiseks.