Põhjapõdrakestega šokolaad

Nami-Nami naiskonnale meeldivad söödavad jõulukingid - näiteks selline vahva põhjapõtradega šokolaad. Soolakringlikesed sobivad (tumeda) šokolaadiga imehästi, ning erinevate lisanditega saad šokolaadi veelgi põnevamaks teha!

Proovi näiteks Karl Fazeri piimašokolaadi ja Saltletts soolakringlitega!

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

Karl Fazeri piimašokolaadi

Saltletts mini-pretzel soolakringlikesi

punaseid kompvekke

silmakujulisi kompvekke või veidi valget šokolaadi

Kaunistuseks:

talviseid suhkrukaunistusi

meresoolahelbeid

purustatud piparmündikompvekke

Valmistamine

Sulata ja tempereeri šokolaad, lõika soolakringlikesed pooleks, et saaksid põtrade jaoks sarved. Pane valmis kommid ja lisandid.

Pane küpsetuspaber lauale, vala peale šokolaad ja aja laiali, kuni saad soovitud paksuse ja suurusega šokolaadi. Säti koheselt peale soolakringlist sarvekesed, nina, silmad. Puista peale soovitud lisand. Lase šokolaaditahvlil tahkuda ja lõika siis soovi korral tükkideks.

Juhul, kui Sul söödavaid silmi ei olnud, sulata veidi valget šokolaadi ja pruuni šokolaadi, pane need eraldi teravatipulistesse kilekottidesse ja täpita nendega tahkunud šokolaaditahvlile õigetesse kohtadesse põtradele silmad – alguses tee veidi suurem täpike valge šokolaadiga ja siis väiksem täpike pruuni šokolaadiga peale.

Vaata ka:

Loe veel:

Retsepti toetavad Fazer ja Lorenz:

LISA KOMMENTAAR

Triin A.
postitatud 09.12.2016 09:19

Need põdrad olid nii lahedad, et tegin eile kodus järgi :) Lapsed olid vaimustuses :) </br> Tegin Karl Fazeri piimašokolaadiga ja väga hästi maitses.

Karima
postitatud 09.12.2016 15:27

Niii äge!

Liina Turi
postitatud 10.12.2016 13:38

Kas keegi proovinud ka tumeda šokolaadiga? Pildilt paistab, et tegu oleks nagu tumeda versiooniga...

Martiina
postitatud 12.12.2016 21:31

Tumeda šokolaadiga võib ka loomulikult teha! Pildil olev on tõesti tumedaga. Soovitustesse sai pigem piimašokolaad, kuna sellist lõbusat šokolaadi meeldib paljudele lastele teha ja süüa, aga lastele tavaliselt tume šokolaad väga peale ei lähe. :)