Karl Fazeri piimašokolaadi
Saltletts mini-pretzel soolakringlikesi
punaseid kompvekke
silmakujulisi kompvekke või veidi valget šokolaadi
Kaunistuseks:talviseid suhkrukaunistusi
purustatud piparmündikompvekke
Sulata ja tempereeri šokolaad, lõika soolakringlikesed pooleks, et saaksid põtrade jaoks sarved. Pane valmis kommid ja lisandid.
Pane küpsetuspaber lauale, vala peale šokolaad ja aja laiali, kuni saad soovitud paksuse ja suurusega šokolaadi. Säti koheselt peale soolakringlist sarvekesed, nina, silmad. Puista peale soovitud lisand. Lase šokolaaditahvlil tahkuda ja lõika siis soovi korral tükkideks.
Juhul, kui Sul söödavaid silmi ei olnud, sulata veidi valget šokolaadi ja pruuni šokolaadi, pane need eraldi teravatipulistesse kilekottidesse ja täpita nendega tahkunud šokolaaditahvlile õigetesse kohtadesse põtradele silmad – alguses tee veidi suurem täpike valge šokolaadiga ja siis väiksem täpike pruuni šokolaadiga peale.
Need põdrad olid nii lahedad, et tegin eile kodus järgi :) Lapsed olid vaimustuses :) </br> Tegin Karl Fazeri piimašokolaadiga ja väga hästi maitses.
Niii äge!
Kas keegi proovinud ka tumeda šokolaadiga? Pildilt paistab, et tegu oleks nagu tumeda versiooniga...
Tumeda šokolaadiga võib ka loomulikult teha! Pildil olev on tõesti tumedaga. Soovitustesse sai pigem piimašokolaad, kuna sellist lõbusat šokolaadi meeldib paljudele lastele teha ja süüa, aga lastele tavaliselt tume šokolaad väga peale ei lähe. :)
Põhjapõdrakestega šokolaad
Nami-Nami naiskonnale meeldivad söödavad jõulukingid - näiteks selline vahva põhjapõtradega šokolaad. Soolakringlikesed sobivad (tumeda) šokolaadiga imehästi, ning erinevate lisanditega saad šokolaadi veelgi põnevamaks teha!
Proovi näiteks Karl Fazeri piimašokolaadi ja Saltletts soolakringlitega!