100 g tumedat šokolaadi
150 g pärmi-lehttainast (nt Härmavili)
määrimiseks muna
hakitud pähkleid peale puistamiseks
Aseta šokolaaditahvel tainatüki keskele (vaata fotodelt!). Lõika terava noaga taina sisse lõiked ning eemalda mittevajalikud otsatükid.
Punu šokolaaditahvel taina sisse.
Määri pirukas pealt lahtiklopitud munaga ning puista üle hakitud pähklitega.
Küpseta 210-kraadises ahjus umbes 12 minutit. Jälgi pirukat, kuna ahjud on erinevad, võib küpsemiseks kuluda ka veidi vähem või rohkem aega!
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Ammu, ammu järgi tehtud.kuskil vene vms blogis nägin.aga lihtne ja väga hea:)
Proovisin. Järgmisel korral paneksin sama taignakoguse sisse veerandi ettenähtud šokolaadist. Ja ma üldiselt armastan šokolaadi.
Minu jaoks oli liiga palju seda šokolaadi seal...
Ära proovitud ja väga rahul :)
Kui tegemist on šokolaadipirukaga, siis eeldatavasti eeldangi et on šokolaadi ikka palju, mudu poleks see šokolaadipirukas ka.
Šokolaad peaks kindlasti kvaliteetne olema. Vähese kakaosisaldusega šokolaadid võivad küpsemisel tükki minna. Meie jaoks oli šokolaadi parasjagu! Kes soovib, võib teha õhukese 50-grammise šokolaaditahvliga või panna tainast paksemalt!
Proovin kindlasti! Nii lihtne ja huvitav ja isuäratav!
olen táiesti mina ja táitsa elus
Kuivavõitu jäi. Ei tea miks.
Maailma lihtsaim šokolaadipirukas
Imelihtne šokolaadipirukas, mille valmistamiseks on vaja kahte komponenti - tumedat šokolaadi ja pärmi-lehttainast.