Nõruta kimchi, aga hoia vedelik alles. Pane vedelik mõõtekannu ja vajadusel lisa vett - peaksid saama 1,25 dl vedelikku.
Haki kimchi jämedalt.
Sega kausis nisu- ja riisijahu, sool, kimchivedelik. Lase 10 minutit paisuda, siis sega hulka hakitud kimchi ning roheline sibul.
Kuumuta suur praepann mõõdukalt tugeval tulel. Lisa supilusikatäis õli, kuumuta. Prae pannil neli umbes 12-13 cm läbimõõduga pannkooki. Esmalt prae umbes 2 minutit ühelt, siis sama kaua teiselt poolt.
Serveeri soojalt või toatemperatuuril, kõrvale paku dipikastet cho ganjang.
Nipid ja soovitused:
Vegan-versiooni jaoks: kasuta kala- ja krevetivaba kimchit.
Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta gluteenivaba jahusegu nisujahu asemel. Dipikaste valmista tamari sojakastmega.
Kimchi pannkoogid
Kimchijeon ehk kimchi pannkoogid.