Maapähklivõi-šokolaaditrühvlid

Kui soovid hoida trühvleid toatemperatuuril, siis kasuta kindlasti tempereeritud šokolaadi. 

Mõistliku hinnaga seemneid, pähkleid ja kuivatatud puuvilju leiate Germundi veebipoest. 

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

300 g tumedat šokolaadi

200 g maitsestamata toorjuustu

100 g kreemjat maapähklivõid

Kaunistamiseks:

kakaopulbrit

sulatatud (tempereeritud) šokolaadi

Germundi soolaseid maapähkleid

Valmistamine

Sulata šokolaad ettevaatlikult mikroahjus või vesivanni kohal. Sega juurde toasoe toorjuust ja maapähklivõi. Lase külmkapis tunnike-kaks taheneda.

Veereta juustu-šokolaadisegust väikesed pallikesed ja veereta neid kakaopulbris.

Kui soovid, võid trühvlid esmalt sulašokolaadi sisse kasta ja siis kaunistada nt maapähkliga. Hoia serveerimiseni jahedas.

Loe veel:

Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 27.11.2016 19:55

Tegin soolase maapähklivõiga. Kaunistuseks pandud pähkel oli mõnus, pani mõtlema, et võiks isegi sisse peita ühe. Tervet kogust ei teeks, kui soov ainult oma perele teha. Poolest kogusest piisab täiesti magusaisu rahuldamiseks.