Jaota tainas neljaks ning rulli jahusel laual igast taignatükist kolmnurk. Määri kahele kolmnurgale pähkli-šokolaadikreem, tõsta peale ülejäänud kolmnurgad (saad kaks kolmnurka, millel kreem vahel). Lõika mõlemast kolmnurgast kuusekese kuju, tõsta kumbki eraldi ahjuplaadile. Lõika kuusekestele "oksad" – u 2 cm laiused tainaribad ning keera igale tainaribale 2-3 keerdu. Keera tainariba "kuusejala" suunas, pikemaid tainaribasid kolm tiiru, lühemaid kaks.
Lase kuusekestel ahjuplaadil 15 minutit kerkida, seejärel küpseta 200 *C ahjus, kuniks nad on pealt kaunilt kuldpruunid.
Lase jahtuda ja serveeri tuhksuhkruga üleraputatult.
Nutella kuusk
Vahva pärmitainakringel pühadeperioodiks, kus kahe pärmitainakihi vahele on pandud armastatud Nutella pähkli-šokolaadikreemi.
Muide, pähkli-šokolaadikreemi on lihtne ka ise valmistada - retsepti leiad siit.