Šokolaadised maasikad

Šokolaadi sisse kastetud maasikaid võib serveerida niisama magustoiduna, ent see sobib hästi ka aperatiivi või kohvi kõrvale ning nt maasikatortide kaunistamiseks.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

400 g maasikaid

100 g šokolaadi

Valmistamine

Pese maasikad õrnalt vee all, siis lase korralikult köögipaberi või -rätiku peal taheneda. Jäta varretupsud alles! 

Sulata šokolaad ettevaatlikult vesivannil. 

Kasta maasikad otsapidi sulašokolaadi sisse, siis lase restil või küpsetuspaberi peal taheneda. Hoia serveerimiseni jahedas.

  • Eriti professionaalse tulemuse saad tempereeritud šokolaadi kasutades.
  • Laktoosi- ja kaseiinivaba versiooni jaoks kasuta tumedat šokolaadi.
  • LCHF- ja Paleo-versiooni jaoks kasuta tumedat mõru šokolaadi. 

Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 27.06.2016 21:03

Väga head!

Hexy
postitatud 14.07.2016 15:49

Samuti kiidan seda retsepti!