200 g kuivatatud makarone + vett ja soola keetmiseks
400 g suitsukana (nt 2 koiba)
1 väike purk konservitud ananassi
2 röstitud punast paprikat
1.5-2.5 dl majoneesi
maitse järgi soola
Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees veidi pehmemaks, kui al dente. Nõruta ja lase jahtuda.
Eemalda suitsukanakoibadelt luud ja nahk, lõika kanaliha väiksemateks tükkideks. Nõruta röstitud paprika ning lõika väikesteks ribadeks.
Sega kausis purustatud või tükeldatud ananass (nõrutama ei pea!), suitsukanatükid, röstitud paprika ning nõrutatud makaronid. Lisa nii palju majoneesi, et salatiained oleksid sellega kergelt kaetud (kogus sõltub Sinu maitse-eelistustest).
Maitsesta soolaga, soovi korral lisada peterselli või tüümiani. Serveeri kohe või lase esmalt maitsestuda.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Suitsukanasalat ananassi ja paprikaga
Röstitud paprika annab sellele makaroni-suitsukanasalatile veidi pikantsust ning värvi.