Mõnus klassika eestlaste pidulaudadelt.
5-6 taist sealihalõiku
soola ja musta pipart
2 sl rasva
1 dl nisujahu
1 muna
1 dl piima või mineraalvett
1 tl sidrunimahla
soola
suhkrut
maitserohelist
Vasarda ristikiudu lõigatud sealihalõigud kergelt, prae mõlemalt poolt helepruuniks-läbiküpseks. Puista peale pipart ja soola.
Pane kaussi jahu, lisa muna, piim/mineraalvesi ja maitseained, sega ühtlaseks tainaks.
Kasta praetud lihalõigud kahvli abil tainasse nii, et see neid ümberringi katab. Prae rohkes rasvas kuldkollaseks.
Toidu maitsestamiseks võib samas rasvas praadida ka sellerilehti. Juurde sobivad kartulid, marineeritud ja värsked salatid. Pildi tegi Ilse.
Maitsev, mõnus piknikutoit:)
Tainas praetud sealiha
Mõnus klassika eestlaste pidulaudadelt.