Mahlased ja lihtsad porgandimuffinid, kus on nii tavalist kui ka täisterajahu.
1 suur porgand
100 g võid
1.5 dl suhkrut
2 suurt muna
2-2.5 dl nisujahu
1 dl täisteranisujahu
2.5 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillisuhkrut
1 dl 35% rõõska koort
Koori ja riivi porgandid peenelt. Vahusta või suhkruga, lisa ükshaaval vahustades munad. Sega kuivained omavahel, lisa riivitud porgandid.
Sega kuivaine-porgandisegu ja vahukoor võivahu hulka. Sega kergelt läbi.
Jaota tainas muffinivormidesse ning küpseta 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit. Retsept on mugandatud Soome ajakirjast Ruokamaailma (2/2001, Porkkanamuffinit). Pildi tegi KAARE.
Väga maitsvad, pealt mõnusalt krõbedad, seest muredad. Ja parajalt magusad. Hoian end tagasi, et kõiki korraga ära ei sööks.
Mõnusad muffinid.
Väga maitsvad said! Kuid kuna retseptis margariini ei ole, tuleb vahukoor vast ikkagi võivahu, mitte margariinivahu hulka segada ;).
Mahlased porgandimuffinid
Mahlased ja lihtsad porgandimuffinid, kus on nii tavalist kui ka täisterajahu.