Pane maasikad, kookospiim, mesi, vanill ja laimikoor kannmikserisse ning töötle ühtlaseks. Maitse - vajadusel lisa meelepärast magustajat.
Lisa tšiiaseemned, sega ühtlaseks. Lase 10 minutit paisuda ja sega veel korra.
Kalla segu kaussi, kata kinni ja lase vähemalt 4 tundi kuni 3 päeva seista. Mida kauem see dessert seisab, seda rohkem chia paisub ja seda paksemaks dessert muutub.
Enne serveerimist sega läbi, vajadusel lisa veidi (kookos)vett.
Jaota magustoidupokaalidesse ja kaunista.
Nipid ja soovitused:
Magustamiseks sobib mesi (gluteenivaba), vahtrasiirup, agaavinektar, datlisiirup jne (gluteenivabad ja vegan).
Kaunistamiseks sobib viilutatud maasikas, kookoshelbed, laimikoor, hakitud või viilutatud mandlid, kakaonibsid, värske münt jne.
Maasika-chia-kookosepuding
See lihtne gluteenivaba ja vegan puding tuleks valmis teha vähemalt 4 tundi enne serveerimist.