Mäletate meie pisikest piparkoogimaja, mida sai vahvasti kruusi külge sättida?
Nüüd on trendid muutunud ja magusate kommidega kaunistatud piparkoogimajad on eilne päev. Sellel aastal on popp ehtida oma juustu- ja snäkivaagnad soolaste majakestega!
Rulli tainas õhukeseks ja lõika šabloonide abiga maja osad välja. Põhjaliku maja ehitamise õpetuse leiad SIIT!
Küpseta vastavalt retseptile ja jahuta.
Pane maja kokku vahetult enne serveerimist!
Sega oma lemmik soolane toorjuust lusikaga kreemjaks ja pane pritskotti. Pritskoti asemel saab edukalt kasutada tühja piima kilepakendit või teravate nurkadega väiksemat kilekotti.
Liimi maja osad toorjuustuga kokku.
Kaunista maja täpselt nii nagu meeldib. Kaunistamiseks sobivad pähklid, maitseroheline, pohlad-jõhvikad, erinevad seemned. Liimiks kasuta sedasama toorjuustu.
Serveeri suurel snäkivaagnal või eraldi väikestel alustel.
Nami-Nami soovitab:
Pildil on juustumajakese kaaslaseks Maks & Moorits Delikatess seavälisfilee sink ("Eriline delikatess sink, mille 100g valmistamiseks on kasutatud 106 g liha"), aga hästi sobib ka nende uus kanafileesink - väherasvane ja kõrge valgusisaldusega broilerifileest tehtud sink.
Lõbusat ehitamist!
NB! Ärge siis unustage, et vahva soolane küpsisemajake on ikka söömiseks mõeldud, just nagu kõik teisedki hõrgutised snäkivaagnal!