Salvest PRESTÓ supid sobivad ka toiduvalmistamiseks!

Eesti üks tuntuimaid toiduainetööstusi, Tartu külje all tegutsev Salvest, tõi mullu kevadel turule mahedast toorainest valmistatud Prestó supid, mis vajavad enne serveerimist vaid soojendamist. 

Hetkel on tootesarjas kuus suppi:

Supid on maitsvad ka niisama soojendatult, aga neid saab edukalt kasutada ka toiduvalmistamisel. Nami-Nami toimetajad proovisid ja soovitavad järgmisi retsepte:

Prestó ökoloogilisest paprikapüreesupist saab vähese vaevaga teha maitsva kanaroa. Kana paprikakastmes maitseb hästi nii keedetud kartulite, riisi kui ka makaronidega:

Ürtidega tomatipüreesupist saab põneva kanakarri, mille kõrvale võib pakkuda näiteks naan-leiba või Gruusia leiba:

Kõrvitsapüreesupp kahel moel

Prestó kookospiimaga kõrvitsasuppi kasutasime kahel moel. Esiteks sügisese makaronivormi tegemiseks:

Teisel juhul serveerisime kõrvitsapüreesuppi lihtsalt soojendatult, aga kõrvale pakkusime  väga maitsvat salvei ja juustuga grillitud saia:

Münt ja hernes on klassikaline maitsekooslus ja mündiga hernepüreesupi sobitasime kiireks argiõhtuks sobiva hernekastmega tagliatelle sisse.

Maitsvate tervitustega,

Nami-Nami perenaine Pille Petersoo

Nami-Nami retseptikogu®
postitatud 31.10.2020 16:44 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


Helju
postitatud 26.01.2021 08:33

Täitsa toredad ideed. Vaatan neid tuubisuppe nüüd hoopis teise pilguga!