Eesti üks tuntuimaid toiduainetööstusi, Tartu külje all tegutsev Salvest, tõi mullu kevadel turule mahedast toorainest valmistatud Prestó supid, mis vajavad enne serveerimist vaid soojendamist.
Supid on maitsvad ka niisama soojendatult, aga neid saab edukalt kasutada ka toiduvalmistamisel. Nami-Nami toimetajad proovisid ja soovitavad järgmisi retsepte:
Prestó ökoloogilisest paprikapüreesupist saab vähese vaevaga teha maitsva kanaroa.Kana paprikakastmes maitseb hästi nii keedetud kartulite, riisi kui ka makaronidega:
Ürtidega tomatipüreesupist saab põneva kanakarri, mille kõrvale võib pakkuda näiteks naan-leiba või Gruusia leiba:
Kõrvitsapüreesupp kahel moel
Prestó kookospiimaga kõrvitsasuppi kasutasime kahel moel. Esiteks sügisese makaronivormi tegemiseks:
Teisel juhul serveerisime kõrvitsapüreesuppi lihtsalt soojendatult, aga kõrvale pakkusime väga maitsvat salvei ja juustuga grillitud saia: