PRESTÓ kanakarri

Kas tead, et Salvesti Prestó suppe saab kasutada edukalt ka toiduvalmistamisel? Nami-Nami köögis tegime Prestó ökoloogiline tomatipüreesupp ürtidega abil maitsva kanaroa.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

300 g kanafileed või kintsuliha

1-2 sl õli

maitse järgi karripulbrit

soola ja musta pipart

300 g Prestó ökoloogiline tomatipüreesupp ürtidega

100 ml 35% rõõska koort ehk vahukoort või 20% köögikoort

hakitud värsket koriandrit

Serveerimiseks:

naan-leiba või Gruusia leiba

Valmistamine

Lõika kanafilee või kintsuliha ampsusuurusteks tükkideks. Maitsesta kergelt soola-pipraga. 

Kuumuta pannil õli keskmisel kuumusel, lisa kanatükid ja pruunista need kergelt ümberringi. Lisa karripulber ja kuumuta läbi, siis lisa pannile Prestó ökoloogiline tomatipüreesupp ürtidega. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust ja lase roal vaikselt podiseda u 7-8 minutit, kuni kanatükid on küpsed. 

Sega juurde rõõsk koor, kuumuta läbi. Timmi maitse soola-pipraga parajaks, puista roale hakitud värsket koriandrit ja serveeri.

Kõrvale paku nt naan-leiba või Gruusia leiba. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Kertu
postitatud 28.10.2022 10:58

Üks minu lemmikuid kiireid sööke, mida ka teised isuga pistavad. Kuna kaste jääb üsna vedel, olen tavaliselt riisi juba sinna sisse seganud - siis kohe hea endale ports tõsta ja süüa. Ka külmalt on see täitsa mõnus.

Laura
postitatud 05.12.2022 17:54

Retseptis pole mainitud, kui palju karrulbrit panna, seega katsetasin lihtsalt tunde järgi ja tuli päris okei ????