300 g kanafileed või kintsuliha
1-2 sl õli
maitse järgi karripulbrit
soola ja musta pipart
300 g Prestó ökoloogiline tomatipüreesupp ürtidega
100 ml 35% rõõska koort ehk vahukoort või 20% köögikoort
hakitud värsket koriandrit
Serveerimiseks:Lõika kanafilee või kintsuliha ampsusuurusteks tükkideks. Maitsesta kergelt soola-pipraga.
Kuumuta pannil õli keskmisel kuumusel, lisa kanatükid ja pruunista need kergelt ümberringi. Lisa karripulber ja kuumuta läbi, siis lisa pannile Prestó ökoloogiline tomatipüreesupp ürtidega. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust ja lase roal vaikselt podiseda u 7-8 minutit, kuni kanatükid on küpsed.
Sega juurde rõõsk koor, kuumuta läbi. Timmi maitse soola-pipraga parajaks, puista roale hakitud värsket koriandrit ja serveeri.
Kõrvale paku nt naan-leiba või Gruusia leiba.
Üks minu lemmikuid kiireid sööke, mida ka teised isuga pistavad. Kuna kaste jääb üsna vedel, olen tavaliselt riisi juba sinna sisse seganud - siis kohe hea endale ports tõsta ja süüa. Ka külmalt on see täitsa mõnus.
Retseptis pole mainitud, kui palju karrulbrit panna, seega katsetasin lihtsalt tunde järgi ja tuli päris okei ????
PRESTÓ kanakarri
Kas tead, et Salvesti Prestó suppe saab kasutada edukalt ka toiduvalmistamisel? Nami-Nami köögis tegime Prestó ökoloogiline tomatipüreesupp ürtidega abil maitsva kanaroa.